sinan sakic nastup u diskoteci

Poreznici upali na nastup Sinana Sakića u punoj diskoteci?!

Sat pošto je Sakić počeo da peva i nakon što je atmoferu doveo do usijanja, ušli su finansijski inspektori i prvo tražili dokumentaciju od vlasnika diskoteke, a zatim i sve potrebne dozvole i potvrde od pevača.

Pevači od poreskih organa više neće imati mira ne samo u Srbiji, već i van granica naše zemlje. Tokom prethodna tri vikenda, u Nemačkoj su finansijski inspektori posetili nekoliko desetina klubova u kojima pevaju muzičari iz drugih zemalja kako bi utvrdili da li imaju radne dozvole i da li su njihovoj zemlji za to platili porez. Prvi na udaru od naših pevača bio je Sinan Sakić.

– Kao i obično, Sinan je pevao u Diseldorfu, gde ima mnogo fanova i gde se za njegov nastup uvek traži karta više. Tako je bilo i ovog puta, nije mogla igla da padne od gužve. Sat nakon što je Sakić počeo da peva i nakon što je atmoferu doveo do usijanja, ušli su finansijski inspektori i prvo tražili dokumentaciju od vlasnika diskoteke, a zatim i sve potrebne dozvole i potvrde od pevača. Ne znam tačno šta od svega toga Sinanov tim nije imao, pa su na licu mesta platili kaznu kako se ne bi prekidao nastup. Pevač je samo na nekoliko minuta sišao sa bine kako bi potpisao priznanicu i nastavio je kao da se ništa nije dogodilo – rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

sinan sakic i ado gegaj

On dodaje da je srpska estrada sada u potpunom strahu zbog nastupa u Nemačkoj jer ih do sada nisu kontrolisali, pa su mogli da prođu sa kojim papirom manje.

Čitaj još  Posle Sandre Afrike, Nataša Bekvalac u Poreskoj upravi!

– Većina naših pevača je prijavljivala po tri nastupa, iako je imala po pet i više vezanih. To više neće smeti da rade, kao ni to da novac uzimaju na ruke. Ovo odgovara vlasnicima diskoteka u inostranstvu jer će konačno pevači morati da spuste cene nastupa jer je veći porez ako traže veliku sumu – rekao je sagovornik.

Kako bismo proverili sa Sinanom šta se tačno desilo te noći, ali je njegova supruga rekla da on spava i da će se javiti kada ustane, ali se nije javio.

izvor: Alo

Leave a Reply