boban rajovic - svadja zbog pesme

Popularni pevači zaratili zbog iste pesme!

Naravno da će onaj ko snimi duet sa njim, imati mnogo posla u dijaspori, gde trenutno naši pevači najviše nastupaju, pa su kolege počele da se bore za istu pesmu.

Pevači Ćemo i Boban Rajović bi mogli ozbiljno ući u sukob i to zbog pesme.

Problem je nastao oko duetske pesme, sa jednim od trenutno najpopularnijih DJ-eva u dijaspori DJ Georgom, sa kojim je Rajović trebalo da snimi duetsku pesmu.

– Koliko sam upoznat, George je pričao da bi snimio neku duetsku pesmu, a kako je on trenutno najpopularniji u klubovima u dijaspori, čuvši to, Rajović ga je nazvao i ponudio mu da snime duet. Naravno da će onaj ko snimi duet sa njim, imati mnogo posla u dijaspori, gde trenutno naši pevači najviše nastupaju, pa se za istu pesmu počeo boriti i Ćemo. Međutim, George se odlučio za Ćemu, a ne za Rajovića i ono što ja znam jeste da su već ušli u studio i da bi pesma trebalo uskoro biti gotova – rekao je dobro obavešten izvor.
Ćemo je odlučio da pesmu radi autorski tandem Jovan Peurača i Marko Djurašević Mahoni, koji su u poslednje vreme napisali dosta hitova, između ostalih pesme „Kršim, lomim“ i „Preventiva“, koje su hitovi u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Čitaj još  Danijel Đurić i Indi snimili duet na romskom jeziku!

Duetska pesma nosi naziv „Kraljica noći“, a da li će se Rajović naljutiti na Ćemu zbog ovog preotimanja Dj-a i da li će doći do pravog sukoba ili ne, vreme će pokazati!

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply