dado polumenta o porocima

Popularni pevač potpuno promenio poročan život!

Pevač, koji se iz Beograda preselio u Novi Sad, kaže da mu nije bilo teško da prestane da pije jer je imao čvrstu volju.

Dado Polumenta, posle duže pauze vratio se na scenu i to, kako tvrdi, bez poroka.

Pevač, koji je u Novom Sadu promovisao dva spota za nove pesme, posle droge, ostavio je i alkohol.

– Prestao sam da pijem. Nije mi bilo teško da se odreknem alkohola jer, kad imaš čvrstu volju, ništa nije teško. Redovno treniram i mislim da nikad bolje nisam izgledao. Sada manje radim nego ranije, ali zato sam više posvećen sebi i stvaranju novih pesama. Imao sam jedan period u životu kad sam sedam dana radio bez prestanka, i to je uticalo na moj organizam i zdravlje. Kupio sam i stan i studio u Novom Sadu i otišao iz Beograda. Prija mi ovo novo okruženje – kaže Dado i nastavlja:

– Stan na Altini ostao je mom sinu Dorjanu, koji mi pruža snagu za sve. Mislim da sam sazreo u svakom smislu te reči. Prošao sam svašta u životu i smatram da mogu biti najbolji primer generacijama koje dolaze. Čovek koji ima jaku želju i volju može da uspe i pobedi sve loše stvari, koje su sastavni deo života. Smatram da sam u 33. godini dobio mudrost, koja se retko stiče i ne sme se izgubiti – rekao je Polumenta.

Čitaj još  Cakana se onesvestila na žurci!

Tokom promocije novih pesama „Ovisan sam o njoj“ i „Za tebe uvjek biću tu“, Dado je ostao dosledan sebi i nije okusio ni kap alkohola, kog je bilo u izobilju, već je pio samo vodu.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply