goran velinov panca foto

Popularni kompozitor razočaran Karleušom (VIDEO)

“Treći svetski rat je sigurno blizu. Jebo vas Ferari, kompozitor i tekstopisac ovog sranja. Svest našeg naroda se na žalost svela na ovo đubre”, ogorčeno je zaključio kompozitor.

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora Goran Velinov Panča pokazao je veliko nezadovoljstvo današnjim stanjem na estradnoj sceni. Nije tajna da Panča ima iza sebe na stotine hitova koje su otpevale naše najveće zvezde, ali isto tako, ne libi se da sarađuje i sa neafirmisanim pevačima. Isto tako, pre nekoliko godina ovaj kompozitor se otisnuo u pevačke vode i bukvalno dao zadatak pevačima kako treba da izgleda kompletan nastup, kvalitet pesama ali i spotova.

Naime, opšte je poznato kakvo je stanje na estradi – svi su nezadovoljni, od pevača preko kompozitora do publike. Ali se i dalje poštuje aktuelni trend, pa smo došli u situaciju da sve pesme liče jedna na drugu, nezavisno iz koje produkcije potiče određeni pevač.

gorna velinov panca

Panča je u toku večernjih sati na svom Fejsbuk profilu jasno i bez okolišanja izneo svoj stav o današnjoj muzici, konkretno misleći na Jelenu Kareušu i njen ‘veliki’ hit “Ferrari”.
Prenosimo vam Pančin komentar:

– Tako da……nemam reči. Treći svetski rat je sigurno blizu. Jebo vas Ferari, kompozitor i tekstopisac ovog sranja. Svest našeg naroda se na žalost svela na ovo đubre :-( Evo aplaudiramo u studiju svi mi što smo retro :-)

Čitaj još  Parovi: Ružica ponovo besnela pa napravila novi ispad!

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je objavila pomenuti singl 2013. godine uz prethodno hvalisanje i veličanje da je reč o ‘neponovljivoj pesmi’, ‘nečim što se nije čulo kod nas’ i sličnim epitetima. Na žalost ili na sreću, pesma nije zaživela ni upola kao druge njene pesme. Takoreći, pored koncerta na Ušću, i ova pesma se može smatrati fijaskom JK.

Poslušajte o kojoj pesmi je reč.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply