hanka paldum sa sinom

Ponovo uhapšen sin Hanke Paldum!

Policija pronašla startni gasni pištolj „rekord“, s okvirom bez metaka, i paketić s praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je heroin.

Mirzad Brkić (29), sin poznate pevačice Hanke Paldum, uhapšen je u nedelju u Sarajevu i kod njega je, nezvanično, nađen gasni pištolj i paketić s materijom za koju se sumnja da je heroin.

Kako saznajemo, Brkić je vozio „folksvagen golf“ kad ga je u sarajevskoj opštini Stari grad zaustavila policija, pronašla kod njega i oduzela mu startni gasni pištolj „rekord“, s okvirom bez metaka, i paketić s praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je heroin. Na mestu suvozača nalazio se izvesni D. Ð., kod koga su pronađena dva paketića s materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Hanka Paldum

Da podsetimo, Brkić je uhapšen i u januaru pošto je upravljajući automobilom „nisan“ pod uticajem droge udario tri žene na trolejbuskom stajalištu u sarajevskom naselju Grbavica. Policija je tada potvrdila da je u Brkićevoj krvi prilikom testa na drogu otkriveno prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. U nesreći su povređene Arijana Ž. (54), Ismeta K. (52) i Magbula Dž. (59) i one su zbrinute u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Čitaj još  Džidža i Vanila: Posle raskida prekinuli svaki kontakt!

izvor: Klix

2 comments

Leave a Reply