ljuba pantovic bivsa farmerka

Ponovo šestoro takmičara nominovano

Takmičari su se osvrnuli na prethodnu noć i nominacije koje su rezultirale sa šestoro nominovanih učesnika, koji su nominovani kako od strane produkcije, tako i od samih učesnika.

Sinoć su održane još jedne nominacije u popularnom rijaliti programu, a publika je odlučila da se na listi nominovanih nađe upravo Milutin Radosavljević Mili koji je dobio čak 37,2% negativnih glasova publike.

Od strane produkcije nominovani su Slađana Petrušić, Dalila Mujić, Dado Solomun, Ljuba Pantović, dok je Miljana Kulić nominovana od strane učesnika.

Takmičari su se jutros osvrnuli na prethodnu noć i nominacije koje su rezultirale sa šestoro nominovanih učesnika, koji su nominovani kako od strane produkcije, tako i od samih učesnika.Đoša je pre svih upitao Ljubu Pantović za komentar, a ona je sve prisutne odgovorom šokirala:

– Zamolila bih sve fanove da ni jedan jedini glas ne pošalju za mene, jer ja želim da se borim sa gamadima koja me napada spolja. Takođe to žele i Dalila i Dado. Neke čudne stvari se dešavaju. Bolje da to pošalju u humanitarne svrhe. Prvi put su mi uništili život, ovaj novi koji sam stvorila nakon toga neće. Prema tome, ja želim da izađem i da se obračunam sa vaškama onako kako treba – zamolila je sve Ljuba.

Čitaj još  Farma: Zadruga uvela drastičnu kaznu (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply