Jadranka Barjaktarovic

Ponovo hakovan profil Jadranke Barjaktarović!

Na Fejsbuku se pojavio profil Barjaktarovićeve, gde neko u njeno ume komunicira sa fanovima, kači erotske snimke i vulgarne statuse.

Iako važi za jednu vrlo smernu, smirenu i kulturnu devojku, svi oni koji su u proteklom periodu imali kontakta sa Fejsbuk profilom Jadranke Barjaktarović ostali su u šoku.

Naime, neko je u ime popularne crnogoke otvorio nalog na ovoj društvenoj mreži i na njemu kačio razne seksi klipove, snimke vukgarnog sadržaja, ali i statuse i kojima psuje.

– Verujte mi da sam u šoku! Nikada ne bih o tome pričala i oglašavala se da taj neko nije preterao. Ne dešava se prvi put da neko u moje ime otvara lažni profil, ali su to do sada obično bile osobe koje me vole, ili ti fanovi. I nije bilo nikakvih problema. Međutim, pre desetak dana nekoliko prijatelja me je zvalo da me pita šta se dešava sa mnom i kakve to poruke i klipove kačim i šta šaljem ljudima. Mislila sam prvo da se šale sa mnom, međutim kad sam ušla na taj lažni nalog samo što nisam pala u nesvest. Ja u životu nisam toliko psovki izgovorila koliko sam videla samo u nekoliko statusa. Razni neki vulgarni i prostački klipovi okačeni! Da nije sve toliko uzalo maha verovatno ne bih reagovala, ali ovaj put slučaj moram da prijavim policiji da se otkrije ko to radi u moje ime. Nadam se da će se uskoro to rešiti. I samo želim svima da napomenem, kome god da je stigla neka prosta, uvredljiva ili ne znam već kakva poruka sa profila sa mojim imenom, da to nisam ja – rekla je pevačica u jednom dahu.

Čitaj još  Pevačica se unakazila u fotošopu!

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply