neda ukraden kao ksenija cicvaric

Ponosna Neda Ukraden: Kiks voditelja me nije pogodio!

“Imam mnogo obaveza i koncerata do kraja godine. Nisam sigurna da ću stići na finalnu emisiju, jer imam koncert veče pre toga”, rekla je ponosna pevačica.

Neda Ukraden tvrdi da nije razočarana zbog kiksa Marije Kilibarde i Bojana Ivkovića u polufinalu “Tvoje lice zvuči poznato”, kada su je proglasili finalistom, a minut kasnije, pravdajući se da im matematika nije jača strana, rekli joj da nije zaslužila mesto u finalu.

Umesto nje, u završnici takmičenja pojaviće se glumac Nenad Okanović jer je, kako su naveli iz produkcije, osvojio više glasova publike od Nede. Pevačica je odmah napustila studio i nije s ostalim takmičarima bila na sceni dok je nastupala pobednica polufinalne emisije Katarina Bogićević.

neda kao tina tarner

Neda tvrdi da je bila preumorna da bi sačekala još nekoliko minuta do kraja emisije.

– Bila sam zaista umorna! Imala sam koncert u Ljubljani i direktno sa aerodroma došla u emisiju, gde sam imitirala Madonu. Bilo mi je veoma naporno i nisam očekivala da ću proći u finale, tako da me kiks voditelja nije pogodio. Hvala produkciji “Emoušn” na poverenju i mislim da sam maksimalno uradila sve što su od mene tražili. Ćerka i svi članovi moje porodice su ponosni na mene – rekla je Ukraden.

Ona ne planira da prisustvuje finalu iako je to obaveza svih takmičara!

neda kao kaliopi

– Imam mnogo obaveza i zakazanih koncerata do kraja godine. Nisam sigurna da ću stići na finalnu emisiju, jer imam koncert veče pre toga. Kada sam prihvatila učešće u TLZP, nije se tačno znalo kada su termini polufinalne i finalne emisije – rekla je Neda.

Osim Nenada Okanovića, u finale su se plasirali i Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska i Katarina Bogićević. Pomenuti učesnici će se takmičiti za nagradu od 25.000 evra, koju će proslediti u humanitarne svrhe.

Produkcija “Emotiona” se izvinila Nedi i Ivanu Jevtoviću!

Produkcija šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” uputila je javno izvinjenje pevačici Nedi Ukraden i glumcu Ivanu Jevtoviću nakon neprijatne situacije koja se desila u polufinalu takmičenja.

Naime, voditelji su tada pročitali imena Nede Ukraden i Ivana Jevtovića kao finalista. Koji minut kasnije, kad su se učesnici već uveliko radovali uspehu, u produkciji su shvatili da su pogrešili.

Čitaj još  Marija Mihajlović: Bez mene takmičenje neće uspeti!

neda ukraden kao bijonse

Neda Ukraden je najteže podnela neprijatnost, budući da je pevačica već bila na sceni i proslavljala ulazak u finale. Nakon tolikih godina uspešne karijere prilično je ponižavajuće doživeti ovakvu situaciju. Domaća štampa pisala je da je Neda napustila studio pre kraja emisije.

“Emotion” produkcija objavila je izvinjenje pevačici i glumcu zbog skandala i štete koju su im ovim putem naneli.

– Ovim putem se javno izvinjavamo Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću zbog situacije u kojoj su se našli tokom proglašenja finalista druge sezone. Nakon sabiranja svih glasova koji su učesnici ostvarili tokom serijala i poena koji su dobili glasanjem publike u polufinalnoj emisiji, petoro učesnika imalo je izjednačen broj poena. U ovakvim situacijama, propozicije emisije nalažu da u finale ulaze takmičari koji imaju veći broj glasova publike. Međutim, pročitana su imena sa tabele redosledom bez obrađenih krajnjih rezultata, a ne imena takmičara koji su dobili najviše glasova publike. Ubuduće će biti izrađen softver koji će automatski uzimati u obzir prednost koju sa sobom nose glasovi publike i na taj način će se izbeći nejasnoće u tumačenju tabele – navodi se u saopštenju.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply