Pomirili se Rada Manojlović i Milan Stanković!

Čim je čula informaciju da je Obrenovac poplavljen i da se iz njega evakuiše stanovništvo, Radmila je istog trenutka pozvala Milana, čije mama i sestra žive tamo i ponudila pomoć.

Milan i Rada

Pevačica Radmila Manojlović, nakon što je čula da je Obrenovac poplavljen i da se ljudi iz njega evakuišu, iste sekunde je pozvala bivšeg dečka Milana Stankovića da se raspita šta se dešava i da ponudi pomoć.

Od kako su raskinuli, pevač i pevačica nisu imali kontakt, a izvor otkriva da je Rada sve vreme bila na vezi sa Milanom od kada se desila nepogoda.

Čim je čula informaciju da je Obrenovac poplavljen i da se iz njega evakuiše stanovništvo, Radmila je istog trenutka pozvala Milana, čije mama i sestra žive tamo i ponudila pomoć. Ipak su oni četiri godine proveli zajedno, ona je bila u odličnim odnosima sa njegovom porodicom i saosećala se sa njim u tom teškom momentu.

– U toku tog prvog dana, čuli su se po nekoliko puta, i to baš na njeno insistiranje, jer je Milan bio strašno uznemiren dok mu mama i sestra nisu stigle u Beograd. Svakako da mu je mnogo lakše bilo što je kontaktirao sa bivšom devojkom i stalo mu je jer je ona ispala veliki čovek kada je njemu bilo najteže. Njih dvoje nisu imali kontakt od kada su raskinuli, iako je rastanak bio na prijateljskoj bazi, nisu se čuli telefonom, jedino kada se sretnu, pozdrave se i sve ostaje na tome. Ja ne znam hoće li čuti i ubuduće, ali postoji velika mogućnost da postanu prijatelji nakon svega – rekao je izvor blizak zvezdi “Granda”.

Čitaj još  Sandra Afrika otkrila deo nove pesme! (VIDEO)

izvor: Alo

Leave a Reply