Pomirili se Jelena i Edin!

Pored toga što je Edin Škorić po drugi put raskinuo sa Jelenom Jovanović jer u vezi ne želi da bude kao Filip Panajotović, bivši odbojkaš je odlučio da posluša svoja osećanja, ali ne i razum, i pomiri se sa pevačicom. Tako su bivši farmeri odlučili da Dan žena provedu zajedno, i to na koncertu „Parnog valjka“, na kojem im se pridružila i Edinova ćerka Andrea.

Edin i Jelena

Sportista i bivši farmer Edin Škorić, pored toga što je po drugi put raskinuo sa Jelenom Jovanović jer u vezi ne želi da bude kao Filip Panajotović, odlučio je da posluša svoja osećanja, ali ne i razum, i pomiri se sa pevačicom. Tako su bivši farmeri odlučili da Dan žena provedu zajedno, i to na koncertu „Parnog valjka“, na kojem im se pridružila i Edinova ćerka Andrea.

– Edin i Jelena jesu raskinuli jer on nije želo da ga gledaju kao Filipa Panjotovića, ali se vrlo brzo pokajao. Ipak, ne može da ide protiv svojih osećanja i veruje da veza sa Jelenom može da potraje. Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali da ništa tim povodom ne komentarišu u javnosti. Tako nisu želeli da privlače pažnju medija ni kada su se u subotu uveče pojavili na koncertu „Parnog valjka“, na kojem im se pridružila i Edinova ćerka Andrea – izjavio je izvor blizak ovom paru i dodao da su njegova deca veoma zavolela Jelenu.

Čitaj još  Intervju Adil: Potrebno mi je zdravlje da bih pregurao sve loše!

– Iako se spekulisalo da Edinova deca ne viđaju Jelenu, situacija je sada totalno drugačija. Ona im je beskrajno draga i baš im je zabavno sa njom. Dovoljan dokaz da ne izbegavaju da je viđaju jeste taj da je devojčica bila sa njima na koncertu u „Areni“, gde su se odlično proveli – dodao je izvor blizak Jeleni i Edinu, dok je Škorić fotografijom na kojoj su njegova, Jelenina i Andreina ruka pokazao da je sve u redu u njihvom odnosu.

izvor: Alo

Leave a Reply