ivan marinkovic na poternici

Policija izdala poternicu za Ivanom Marinkovićem

Marinković tereti za još pet krađa, a pored ovog trgovinskog lanca, on je oštetio i jedan market na teritoriji Pančeva.

Zbog nepojavljivanja na sudu radi saslušanja zbog toga što se tereti za šest pljački, izdata je poternica za Ivanom Marinkovićem, poznatijem kao bivši mužu Goce Tržan i učesnik rijalitija “Farma”.

Podsetimo, Marinković je krajem jula ove godine uhvaćen u krađi u marketu marketu, sa robom u vrednosti oko 100 evra. Bio je u društvu još jednim muškarcem, a kada su uhvaćeni, optuživali su jedan drugog. Zbog toga je trebalo da se pojavi u sudu, ali s obzirom da to nije učinio, sledeći put će morati da dođe u pratnji policije.

– Marinković se juče nije pojavio na saslušanju koje je bilo zakazano za 12 sati u Osnovnom sudu u Pančevu. Na saslušanju se pojavio samo jedan od učesnika razbojništva, Radov, dok se Marinković i Ivanović, takođe osumnjičeni, nisu pojavili na pretresu – rekao je izvor iz slučaja za beogradske medije.
Isti izvor je rekao i da se Marinković tereti za još pet krađa, a pored ovog trgovinskog lanca, on je oštetio i jedan market na teritoriji Pančeva. S ozbirom na to da se nije pojavio na sudu, Marinkovića će na sledeći pretres voditi policija.

Čitaj još  Bivši farmer sprema tužbu za Jelenu Golubović

– Ne znamo tačan datum sledećeg saslušanja, ali svakako će doći u pratnji policije, biće priveden – kaže izvor.

Inače, Marinković nije imao nikakav komentar za beogradske medije povodom saslušanja na koje se nije pojavio.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply