Pola estrade na rođendanu Breninog sina! (FOTO)

Stefan Živojinović proslavio 22. rođendan, a tom prilikom, osim njegove mame, sjajnu atmosferu napravio i Aca Lukas.

Brena i Boba na rodjendanu

Lepa Brena i Boba Živojinović priredili su gala žurku povodom 22. rođendana njihovog sina Stefana. Iako je u novo leto ušao 11 dana pre proslave, slavni roditelji su zbog teške situacije u zemlji koja je bila pogođena poplavama čekali zgodnu priliku da obeleže Stefanov rođendan. Te večeri nazdravili su i za njegovo uspešno studiranje na jednom prestižnom koledžu u Majamiju, odakle je došao pre nekoliko dana.

Stefanov rodjendan

U jednom klubu koji su zakupili za ovu proslavu okupilo se oko 200 zvanica, među kojima je bila skora polovina srpske estradne scene. Posluženja je bilo napretek, a najviše se popilo šampanjca. Za sjajnu atmosferu bio je zadužen Miša Laguna, ali su se mikrofona latile i poznate zvanice. Zapevala je i mama Brena, koja je sinu otpevala svoj hit „Ja nemam drugi dom“ i tako sebe, Stefana i zvanice rasplakala.

Brena na Stefanovom rodjendanu

Pravi lom je napravio Aca Lukas, koji je na proslavi bio u društvu žene Sonje. Među gostima je bilo i mnogo zvezda „Granda“ – Katarina Živković, Dragi Domić, Aleksandra Prijović i drugi. Tata Boba trudio se da se gosti prijatno osećaju, a kao sjajan domaćin pokazao se i najmlađi Viktor Živojinović.

Čitaj još  Severina mora na operaciju noge!

Zvezde Granda na slavlju

izvor: Kurir

Leave a Reply