sanja maletic i seka aleksic

Pokušava da se vadi: Muža Sanje Maletić startuje njena koleginica?!

Poznata folkerka otkrila da njen muž redovno dobija nevaljale poruke od žena, a da se to dogodilo pre nekoliko meseci i na jednom krštenju kada umalo nije došlo do tuče između nje i žene koja je bacila oko na njega.

Poznata folk pevačica Sanja Maletić nedavno se našla u centru skandala kada je Seka Aleksić u svom blogu navela da njena bliska koleginica šalje lascivne poruke njenom suprugu Veljku Piljikiću.
Mnogi su posumnjali na Sanju, ali ona je to oštro demantovala. Međutim, zanimljivo je da i Sanjin muž Ljubiša dobija takve poruke od mnogih dama.

– Pre nekoliko meseci, Ljubiša i ja smo bili na jednom krštenju i dok smo sedeli za stolom, jedna poznata žena je počela da mu šalje poruke. Poruke stizale svaki čas, pa mi je pokazao. Prvo je bila fina, a onda je postala sve konkretnija i bezobraznija. Otkrila sam da ih je slala žena koja je sedela preko puta nas! Došlo mi je da skočim i da je razbijem, ali sam se obuzdala. I Ljubiši je pukao film, pa sam našla njenog dobrog druga i rekla mu da je obuzda, inače ne garantujem za svoje postupke. Ne zato što sam ljubomorna, već zato što mi vređa porodicu – ispričala je Maletićeva.

Ona je i objasnila šta bi se dogodilo sa ženom na koju bi se “upecao” njen suprug.

Čitaj još  Marko Vanilla na ženskim gaćicama! (FOTO)

Sanja Maletic i Vlada Mandic

– Otela bih mu žensku i rekla mu: “Ej, to je moja ženska!” Ona se napalila na moj uspeh, na moju karijeru, auto, kuću i zato juri tebe sa suludom idejom da postane druga ja. Prema tome, moja je. E sad, šta bih radila sa njom – to je moja stvar. Možda bih je prebila! – dodala je pevačica.

Podsetimo, pre nekoliko dana Sanja se našla u centru medijskih skandala zbog navodne romanse sa Vladom Mandićem.
Više o tome pročitajte OVDE

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply