dokaz ubistva jelene krsmanovic

Pojavio se dokaz koji će rešiti ubistvo Jece Krsmanović

Obruč oko ubice mlade pevačice nakon skoro pola godine počeo je da se steže, a dokaz koji je pronađen može policiju direktno da odvede do ubice.

Ćerka ubijene Jelene Krsmanović, petogodišnja Jana, ispričala je u policiji da joj je mama tog dana dala kačketić, u zamenu za cuclu, jer je na sve načine pokušavala da svoju ćerku odvikne od nje.

– Mala Jana, iako ima pet godina, i dalje je nosila cuclu. Jelena je na sve načine pokušavala da je odvikne od te navike, ali je dete i dalje nosilo. Sve ovo oko nestanka za nju je bilo veoma stresno. Inspektori su zbog toga nekoliko puta razgovarali sa njom. Bili su pažljivi kako dete ni na koji način ne bi bilo povređeno. Jana je u jednom od razgovora, kada je stekla poverenje inspektora, ispričala da je tog dana kada je njena mama nestala, s roditeljima bila na nasipu u Borči. Rekla je da se mama spremala za trčanje, a ona je ostala s tatom i čekala da se vrati – rekao je izvor za dnevni list i dodao da je policiju iznenadilo saznanje kada je Jana u razgovoru rekla da je kod nje ostao mamin kačket:

– Devojčica je ispričala da joj je Jelena rekla: “Daj mami cuclu, a ja ću tebi kačket. Čuvaj ga dok se ne vratim”. Jelena je na taj način htela da da je odvoji od cucle. Nažalost, to je bio poslednji put da su se majka i ćerka videle. Međutim, sve to ne bi bilo toliko čudno da sledećeg dana u kanalu u Crvenki pored Jeleninog tela nije nađen kačket, upravo onaj koji je ostavila ćerki na čuvanje – objašnjava izvor iz istrage.
Zoran Marjanović je zbog tih nelogičnosti u poslednje dve nedelje u svojstvu građanina saslušan nekoliko puta.

Čitaj još  Hanka prstima čačkala zube, Goga blistala zbog linije!

– Inspektori od prvog dana sumnjaju da on zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvetljen. Iako je često u zgradi policije, Marjanovići ne popuštaju. Sve je nervozniji, ali za sada nije podlegao pritiscima. Kad su ga ponovo pitali o danu kad je Jelena ubijena, nije se držao istog redosleda dešavanja, kao što je to ranije činio. Zbog toga se sumnja da Zoran dosta toga zna, i da će kad tad da “propeva”, i otkrije ko stoji iza brutalnog ubistva – kaže izvor iz istrage.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply