stanija o kristijanovom hapsenju

Pogledajte Stanijinu reakciju na Kristijanovo hapšenje!

“On je poslednja osoba sa kojom sam se dopisivala, posle 10 minuta se desila nama nesreća a njega su hapsili. Mislim da se u isto vreme sve dešavalo”, rekla je starleta.

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su u vrlo prisnom odnosu, pa su čak na vezi bili i tokom Kristijanovog hapšenja.

Naime, u trenutku kada su policajci došli po Kristijana, Stanija je imala saobraćajnu nezgodu. Kako kaže, ne može da veruje jer im se izgleda sve dešavalo u isto vreme.

– On je poslednja osoba sa kojom sam se dopisivala, posle 10 minuta se desila nama nesreća a njega su hapsili. Mislim da se u isto vreme sve dešavalo. Katastrofa – rekla je starleta na pitanje o čemu su razgovarali, nije želela da otkriva mnogo.
– Privatno smo se dopisivali, neke stvari koje bi trebale da se završe. Ali eto, pošto je on sada priveden, sve to će morati da sačeka. Ne znam što je priveden i koliko su tačne informacije koje se puštaju u medijima jer nisam se čula sa njim. Njegovi kažu da je zbog Fejsbuka i toga što je pisao na njemu, a meni je u glavi da je možda zbog robije – zaključuje Dobrojevićeva u emisiji “Exkluziv”.

Čitaj još  Pinkove zvezde: Posle napete emisije, pogledajte ko je prošao dalje!

Snimak Stanijine izjave pogledajte OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply