milena ceranic

Pogledajte šta su Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić jedno drugom rekli!

Pevač želi da zaboravi period kada je sa Ćeranićevom učestvovao u „Farmi“, ali i vezu sa njom.

Nemanja Stevanović tvrdi da je rijaliti-šou „Farma“, u paketu sa tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić, mrlja u njegovom životu.

Pevač koji je nedavno snimio spot za novu pesmu „Mortus dibidus“ danas se kaje što je bio u emotivnoj vezi sa koleginicom.

– Kajem se zbog gluposti koje su bile u periodu mog života kada sam učestvovao u tom rijalitiju. Mada, „Farma“ u kojoj sam ja bio je umetničko delo u odnosu na ono što se danas prikazuje. Danas sise, dupeta, sve ide u etar, a retardirani i polupismeni ljudi dobijaju medijski prostor. Jedina mrlja u mom životu i karijeri je ta, mislim na Milenu, i sve to što je bilo tada – ogorčeno se priseća Stevanović dok priča koliko se promenio otkako je postao porodičan čovek.

nemanja stevanovic o mileni

– Imam baš onakav brak kakav sam i želeo. Definitivno je sve ono što je bilo pre promašaj. Da je vredelo, ne bi se završilo. Ne mogu da kažem da su sve bile loše, ali bogu sam zahvalan na tome što mi je poslao suprugu Jelenu – zaključuje pevač.

Milena odgovorila: Tuđe komplekse ne mogu da lečim!

Milenu Ćeranić povredila je izjava njenog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića da su mu učešće u rijalitiju Farma, kao i veza sa njom, jedine mrlje u životu.

Milena je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk strani žestoko odgovorila Nemanji.

Čitaj još  Pogledajte ko je neočekivano napustio rijaliti (VIDEO)

– Manjak popularnosti, nedostatak tezgi i borbu sa vlastitim kompleksima i frustracijama ne možemo izlečiti, ali sa zadovoljstvom pomažemo da uz brend “MILENA” neki dođu na naslovne strane i portala. Samo se bojim da zauvek ne ostanu zapamćeni po tome jer “ne znaju gde su pošli”. Psi laju, karavani prolaze, hitovi novi dolaze. Spremite se za “Milimetar Tvoje Kože” – napisala je Milena.

Podsetimo, Milena i Nemanja su bili u vezi dve godine, a zajedno su se pojavili i u rijalitiju Farma 2, gde su na videlo izašle njihove razmirice. Milena je nakon toga bila u vezi sa košarkašem Vladimirom Dašićem, a Nemanja je trenutno u braku sa manekenkom Jelenom Filipović sa kojom ima ćerku.

izvor: EPK

2 comments

Leave a Reply