jelena karleusa koncerti

Pogledajte šta pevači traže uoči velikih koncerata

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, jedna od naćih zvezda od organizatora traži i voće.

Pevači za velike koncerte imaju spisak stvari koje su im neophodne kako bi satima pevali, a Karleuša, pored životinje i neprskanih jabuka, traži i sobu bez prozora

Dok svetske zvezde imaju nerealne zahteve na svojim rajder-listama, naši pevači su skromniji.

Šaban Šaulić, iako važi za kralja narodne muzike, nema svoj spisak želja, pa tako od organizatora koncerta ne traži ama baš ništa. Minimalne zahteve ima i Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao njene kolege iz Leksington benda. A jedna od najskromnijih je i Ceca Ražnatović.

– Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali, što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više – izjavila je nedavno Ceca.

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

– Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi – otkrila je pevačica.
Za razliku od njih, JK je zahtevnija. On je 2012. privukla veliku pažnju svojim spiskom zahteva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Od organizatora je tražila neprskane jabuke, svetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja. Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbeđen parking. Ali ono što Karleuša uvek očekuje to je obezbeđenje.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: 12 takmičara se plasiralo u finale!

Malo duži spisak ima Dženan Lončarević, koji neće da dozvoli da mu tokom nastupa padne šećer. Pevač je održao spektakularan koncert pred punim Tašmajdanom pre mesec dana, kada su ga u bekstejdžu, pored obavezne vode, čekale i čokoladne bananice i njegove omiljene knedle sa šljivama i kremom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Leave a Reply