jelena karleusa koncerti

Pogledajte šta pevači traže uoči velikih koncerata

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, jedna od naćih zvezda od organizatora traži i voće.

Pevači za velike koncerte imaju spisak stvari koje su im neophodne kako bi satima pevali, a Karleuša, pored životinje i neprskanih jabuka, traži i sobu bez prozora

Dok svetske zvezde imaju nerealne zahteve na svojim rajder-listama, naši pevači su skromniji.

Šaban Šaulić, iako važi za kralja narodne muzike, nema svoj spisak želja, pa tako od organizatora koncerta ne traži ama baš ništa. Minimalne zahteve ima i Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao njene kolege iz Leksington benda. A jedna od najskromnijih je i Ceca Ražnatović.

– Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali, što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više – izjavila je nedavno Ceca.

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

– Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi – otkrila je pevačica.
Za razliku od njih, JK je zahtevnija. On je 2012. privukla veliku pažnju svojim spiskom zahteva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Od organizatora je tražila neprskane jabuke, svetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja. Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbeđen parking. Ali ono što Karleuša uvek očekuje to je obezbeđenje.

Čitaj još  Nada Topčagić zaplakala zbog mlade koleginice (VIDEO)

Malo duži spisak ima Dženan Lončarević, koji neće da dozvoli da mu tokom nastupa padne šećer. Pevač je održao spektakularan koncert pred punim Tašmajdanom pre mesec dana, kada su ga u bekstejdžu, pored obavezne vode, čekale i čokoladne bananice i njegove omiljene knedle sa šljivama i kremom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Leave a Reply