halid muslimovic o kolegama

Pogledajte šta je Halid Muslimović otkrio o svojim kolegama!

Da kolege često prokomentarišu jedan drugog, to ništa nije novo. Međutim u medijima obično čujemo riječi hvale, a i te kako jedan drugome znaju nešto i da zamjere. No, to se i prešuti. Zato ćemo mi pokušati saznati šta to ono zamjeraju ili ne vole jedan od drugog.

Prvi sagovornik bio je Halid Muslimović. Nije bezveze izabran. Halid je jedan od onih pjevača koji je “harao” bivšom Jugoslavijom i koji, vjerujemo, da ima šta da kaže. A koliko je bio iskren, samo on zna.

Halid Bešlić
– Znao sam da ćete mi prvog “izvući” Halida jer svi pokušavaju od nas napraviti velike rivale a mi to ne da nismo, već nećemo nikada to ni biti. To što se isto zovemo, ne mora značiti da se trebamo i biti – šaljivo je počeo Muslimović.

I on je o Bešliću prepoznao prije svega one ljudske osobine.

– Dobar je i narodni čovjek. Poseban pjevač. Ima sve komponente prave zvijezde. Međutim, zamjeram mu što je nekada pio više nego je trebao, ali kako čujem i drago mi je da je to sve, već odavno, iza njega, te da sada ponekad koju uzme ali to je zanemarivo.

Šerif Konjević
– Kvalitetan i vrhunski pjevač. Čovjek koji ima dušu, ali na trenutke i dug jezik. Voli puno pričati, ali sve je to do sada bilo bezazleno. Tako su ga svi prihvatili, pa i ja. A ponajviše mu zamjeram što nikad nije imao velike solističke koncerte pa mu ovom prilikom savjetujem da se malo okrene u tom pravcu.

halid i adelisa sa bajom

Amela Zuković
– Ona glasi kao naša bosanska folk-kraljica. Znam da je dobra žena, dobra majka. A što se tiče estrade, pripada toj nekoj zlatnoj sredini i mislim da se ona time zadovoljava. Znam da može više, u to sam siguran i upravo je to ono što joj i zamjeram… stoji tamo gdje ne treba, i mora da grabi naprijed.

Čitaj još  Goca ne želi da vidi Ivana?!

Šemsa Suljaković
– Za nju imam samo riječi hvale. Ustvari, mislim da i previše pjeva. Ona bi, naročito nakon svih zdravstvenih tegoba kroz koja je prošla, morala malo “podići ručnu” i prikočiti. Puno je dala od sebe, ima iza sebe mnogo velikih hitova ali moj savjet, ako joj ga smijem uputiti jeste da se ne hvata velikih zalogaja, ali da Bog da nam ona pjevala sto godina.

Adelisa Hodžić
– O šta sada da kažem. Pa, teško je pričati o osobi s kojom djelim život. Svi znaju da je Adelisa zgodna, lijepa i da dobro pjeva. Njoj ne zamjeram, već sebi što ponekad dopustim da o nekim stvarima ona odlučuje, međutim, ona nije baš osoba koja može povući biznis poteze i kod nje sve ima sutra. Neka zahvali Bogu što ima mene (smijeh).

Aca Lukas
– On je to što jeste. Od svega toga popularan je. A ostalo… Možda mi ponekad smeta njegov nemaran i neuredan stil, s tim da ne mogu reći da je on uvijek isti. Vrlo često je uredan i odjeven baš kako volim. A o pjevanju i uopšte u jednom kratkom opisu – poseban, unikatan… ima svoj film.

izvor: Expres

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply