danilo ikodinovic o natasinoj udaji

Pogledajte šta je Danilo Ikodinović rekao o udaji Nataše Bekvalac!

Dok estrada bruji o tome da je novosadska barbika ponovila isti scenario po kome se pre deset godina udala za Danila Ikodinovića, ona uživa u novom braku.

Kada je prvi put izgovarala sudbonosno da, Nata je to uradila samo pred matičarem i kumovima. Nekoliko nedelja kasnije je to priznala u medijima, a zatim je organizovala i veliku svadbu.

Kao i tada, i sada, samo sa Ljubom, prvo se zavetovala na večnu ljubav, a zatim otišla na medeni mesec u Tajland i tek kada se vratila saznali smo da je opet udata žena. Dok mladenci traže svoj mir, Natašina ćerka Hana je u Beogradu jer ide u školu, a o njoj se brine njen tata Dača Ikodinović.

daca i maja sa decom

Bivši vaterpolista je juče kada smo ga pozvali za komentar o tome što majka njegove ćerke ima novog muža i što je Hana dobila očuha bio vrlo kratak.

– Dovoljno je da vam kažem da ovo ne mora da me zanima – rekao je Ikodinović koji uživa u ljubavi sa Majom Ognjenović, našom poznatom odbojkašicom.

Moguće je da Dača nije iznenađen ovim Natašinim postupkom jer je dobro poznaje, a zna i kakav je njen odnos sa rukometašem. Nakon što su se Nataša i Danilo razveli, pre četiri godine, pevačica je počela da se zabavlja sa Ljubom i već tada su se bivši i sadašnji upoznali. Bekvalčeva je tada sa Jovanovićem bila nekoliko meseci u vezi pa su se zbog nesuglasica razišli, da bi sada, nekoliko godina kasnije, sklopili brak.

Čitaj još  Jelena Karleuša ukrala Dari Bubamari pesmu!

Ljuba je u međuvremenu bio u vezi sa voditeljkom Slagalice, Kristinom Radenković.

– Ne možemo da se čujemo, ni da razgovaramo, ne želim bilo šta da komentarišem – rekla je voditeljka.

natasa i ljuba jovanovic

Dda li je Nata uzela Ljubino prezime ne znaju ni njihovi prijatelji koji su ljuti zato što nisu prisustvovali činu venčanja.

– Ne verujem da je uzela prezime Jovanović jer nije uzimala ni prezime Ikodinović, ali to niko ne zna. Pokušali smo telefonom da joj čestitamo kada smo pročitali vest u novinama ali nikome se ne javlja – rekla je pevačicina bliska prijateljica.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

4 comments

Leave a Reply