cupo kalac i jelena golubovic

Pogledajte šta danas radi bivši dečko Jelene Golubović!

Njegovo učešće je u rijalitiju obeležila je veridba sa Golubovićevom, ali i njihov seksualni odnos u štali, zbog kojih je Jelena bila na meti skoro svih farmera.

Muhedin Čupo Kalač je bosanski pevač kojeg je domača javnost upoznala dok je učestvovao u “Farmi 5” 2013. godine.

Pažnju publike i medija privlačio je zbog ljubavnog odnosa sa rediteljkom Jelenom Golubović. Njegovo učešće je, između ostalog, obeležila je i veridba sa Golubovićevom, ali i njihov seksualni odnos u štali, zbog kojih je Jelena bila na meti skoro svih farmera. Međutim, ona se branila govorivši da je to bio čin ljubavi i sa čovekom koji joj je u tom momentu bio verenik.

Jelena i Čupo nastavili su vezu i nakon rijalitija, koja je trajala punih godinu dana, a onda je ljubav pukla. Jelena je nakon raskida učestvovala u trećoj sezoni rijalitija na Hepi televiziji, a u jednoj od emisija u okviru pomenutog rijalitija bio je gost Jelenin bivši, koji je tom prilikom želeo sa njom da se pomiri, ali ga je ona odbila.
Najveći šok za javnost bio je ulazak Kalača u četvrtu sezonu rijalitija na Hepi TV, gde je takođe jedna od učesnica bila Golubovićeva. Njihov zajednički boravak u zemunskoj vili bio je prožet raznoraznim uvredama, svađama i skandalima.

Čitaj još  Farma: Alen se najstrašnije izblamirao! (VIDEO)

cupo kalac sa zenom

Prošle godine Čupo je konačno preboleo Jelenu, te ušao u novu ljubavnu vezu sa izvesnom Hercegovkom Almom, sa kojom je dobio blizance. Čupo i Alma danas žive u Geteborgu sa svojim sinovima, uživaju u porodičnoj idli, a Čupo se i dalje bavi vožnjom kamiona.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply