selma bajrami novi stajling

Pogledajte novo izdanje Selme Bajrami (FOTO)

Pevačica je nedavno javnosti predstavila set novih fotografija. Obzirom da pevačica već godinama važi za “ženu sirenu”, izgleda da je ovoga puta nadmašila samu sebe.

Popularna pevačica bosanskog porekla Selma Bajrami iako svaki vikend provodni radno, trudi se da radne dane iskoristi sa svojim sinom.

selma bajrami novi stajling 2

– Rođenjem sina Darisa dobila sam najveći poklon, svaka majka zna kada je tužna, umorna, nervozna ili negde polako izgubi energiju i elan, da dečiji zagrljaj rešava sve probleme. Kroz njegovo odrastanje često vidim sebe kad sam bila u tom dobu i zaista sam srećna majka, jer imam dobro i razumno dete – priznaje pevačica.

Selma kaže da teško se odvaja vikendom od sina zbog nastupa.
– Gde god da nastupam sina zovem dok ne zaspe. Jednostavno želim da zna da sam blizu čak i kad sam kilometrima daleko i njegov osmeh mi da još veću snagu i elan da se publici dam do kraja, da budu zadovoljni i veseli na mom nastupu kao što sam i ja kada me sa puta dočeka najlepši poklon – moj sin Daris – emotivno je izjavila Selma.

Čitaj još  Napaljena Jelena Karleuša došla u Poresku! (FOTO)

selma bajrami novi stajling 3

Selma je nedavno javnosti predstavila set novih fotografija koje je snimio Dejan Milićević. Obzirom da pevačica već godinama važi za “ženu sirenu”, izgleda da je ovoga puta nadmašila samu sebe – Selma nikada bolje nije izgledala!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

2 comments

Leave a Reply