Podigla se prašina zbog parfema Halida Bešlića!

Sarajlije znaju da Miljacka, nekad čista reka, danas vrlo često ne miriše baš najprijatnije, ali možda je parfem namenjen onima koji nisu iz Sarajeva i to ne znaju, a recimo znaju za poznati Halidov hit nazvan po ovoj reci.

Halid i miljacka

Velika se prašina podigla se oko parfema poznatog pevača Halida Bešlića. Miris je nazvan “Miljacka”, međutim sam naziv parfema počeo je da izaziva buru komentara i pošalica upravo na račun imena novog brenda popularnog pevača, koji, između ostalog, ima i “brendiranu” benzinsku pumpu sa svojim inicijalima.

A koliko je bio mudar i pametan potez parfemu dati ime, nažalost ne tako više čiste Miljacke, odgovor daju već formirane fotografije i komentari. Na jednom sajtu prikazana je fotografija jedne od kaskada na Miljacki pune plastičnog otpada uz šaljivu igru riječi “The pure smell od Miljacka – A parfum for real man”, što se može protumačiti i kao – “Čisti smrad Miljacke, miris za pravog muškarca”.

Sarajlije znaju da Miljacka nekad čista reka, danas vrlo često ne miriše baš najprijatnije, ali možda je parfem namenjen onima koji nisu iz Sarajeva i to ne znaju, a recimo znaju za poznati Halidov hit nazvan po ovoj reci.

Čitaj još  Posle dve devojčice, Sergej Ćetković usvojio dečaka?!

– Hahahahhahaha trebao je dati naziv Baščaršija, ali da parfem ima notu ćevapa sa više luka – jedan je od komentara na forumima na kojima se polemiše o novom parfemu legendarnog Halida.

I cena od 35 evra je izaziva različite komentare!

izvor: Doznajemo, Kurir

Leave a Reply