adria's top model - novi rijaliti

Počinje novi rijaliti na televiziji Pink

Snimanja na velikim visinama, u ekstremnim uslovima i u potpunoj izolaciji – samo su neke od situacija kroz koje su naše takmičarke morale da prođu.

Novi rijaliti statruje u četvrtak 17. novembra, pod nazivom “Adria’s Top Model”, koji će potpuno oduševiti sve ljubitelje lepote. Tokom šest nedelja snimanja na Jadranu, 15 lepotica uzrasta od 17 do 25 godina, pripremalo se uz pomoć tima stručnjaka za različite zadatke i izazove.

U pravoj morskoj atmosferi devojke su bile u prilici da pokažu svoje atribute, snalaženje u hodu po pisti, fotografisanju, audicijama, ali i izazovima koji stoje iza posla modela.

Snimanja na velikim visinama, u ekstremnim uslovima i u potpunoj izolaciji – samo su neke od situacija kroz koje su naše takmičarke morale da prođu kako bi ostale u trci za Adria’s Top Modela.
– Bez sumnje da je potrebno da devojka koja pobedi bude mnogo više od lepotice. Ove devojke su živele u istoj kući, svakodnevno odolevale različitim izazovima i prolazile kroz veoma stresne situacije, a da bi kroz sve to prošle kao pobednice, potrebno mnogo više od lepote – rekla je autorka i model Tatjana Bašević.

Jedinstvena kombinacija takmišarskog i rijaliti programa čini ovaj televizijski format neizvesnim do samog kraja, a tročlani žiri sačinjen od manekena, voditelja ali i kreatora Boška Jakovljevića, fotografa Dušana Petrovića i same Tatjane, odlučiće sudbinu budućeg Adria’s Top Modela.

Čitaj još  Farma: Da vam se život smuči od ovih psovki! (VIDEO)

Moto ovog rijalitija je “Tražimo prirodnu lepotu iza koje stoji jaka ličnost”, zbog čega će lepotice morati da se dokažu kroz brojne izazove. Koja od 15 devojaka će osvojiti titulu Adria’s Top Modela, saznaćete u četvrtak, 17. novembra od na Televiziji Pink.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Pink

Uživo gledajte rijaliti ADRIA TOP MODEL OVDE

One comment

Leave a Reply