Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Počinje nova sezona “Parova”! (VIDEO)

Producenti najavljuju učešće najinteresantnijih ličnosti iz javnog života u Srbiji.

Nova, treća sezona programa “Parovi”, čiji se početak uskoro očekuje na Tv Hepi, okupiće brojne poznate ličnosti u, kako se najavljuje, najskupljem rijalitiju u Srbiji.

Imena učesnika se još ne iznose u javnost, nije poznata ni visina nagrade kao ni tačan datum početka.

– Ako se zna da je budžet za prošle “Parove“ išao do milion evra, može se pretpostavljati da će učesnici biti zadovoljni visinom honorara – navodi se u saopštenju.

 

Organizatori podvlače:

– Svakako je da će se mnogi obradovati učešću u ovom nasjkupljem rijalitiju, čiji su učesnici su tokom boravka u luksuznoj vili imali sve na raspolaganju, i isplaćeni su u potpunosti.

Producent “Parova” Danijel Đurić ističe:

– I ovog puta potrudićemo se da se u luksuznoj kući, pod budnim okom naših kamera, nađu najinteresantnije ličnosti iz javnog života Srbije. Uslovi boravka biće malo promenjeni, pre svega, kako bismo ljude iz javnog života videli i u drugim okolnostima, osim u neviđenom luksuzu.

Pobednici prve sezone “Parova”, Miloš Vuković Riki i Zorica Dukić, nisu ostali zajedno posle završetka boravka u luksuznoj kući, ali su od 250.000 evra, kako se navodi, bukvalno preokrenuli svoje živote.

Čitaj još  Parovi: Još jedan sukob, obezbeđenje opet reagovalo (VIDEO)

 

Saška Matić i Stevan Radivojević, pobednici druge sezone, uložili su, dodaje se u saopštenju, dobijeni novac u svoje dotadašnje biznise sa salonima lepote.

Još uvek nije poznato da li će ove sezone stanari vile imati na raspolaganju poslugu i batlera, ili će sami morati da brinu o prostoru u kojem će boraviti mesecima.

Prisetite se prethodne sezone “Parova”:

http://www.idi-u.pm/happy-tv

izvor: Telegraf

2 comments

Leave a Reply