Veliki brat - Antonija i Skaj

Počeo Veliki brat: Ovo su prvi učesnici, sutra nova iznenađenja!

Ukućani koji prođu kroz srebrna vrata ulaze u prostoriju koja liči na zatvorsku ćeliju.

Nakon dve godine pauze počela je nova sezona rijalitija “Veliki brat” i to na spektukalaran način.

Naime, ove godine će učesnici u kuću ulaze dva dana, a rijaliti ćemo moći da gledamo na dve srpske televizije, TV Prva i B92, ali i na hrvatskom RTL-u.

Produkcija najavljuje da će gledaoci narednih 100 dana imati priliku da prate nešto potpuno drugačije, spektakularnije, nesvakidašnje i do sada neviđeno.

ispovedaonica prvo vece

Prvih 10 učesnika je ušlo u rijaliti ali nisu raspoređeni zajedno. Neki su u luksuznom hotelu, a neki su u sobi koja liči na zatvorsku ćeliju. Njih troje koji su izdvojeni služiće goste luksuznog hotela, tačnije, one koji su imali sreće da izaberu zlatni ključ.

Voditeljski par, Antonija Blaće i Skaj Vikler najavljuju do sada najintrigantniji šou, a glavna nagrada za koju se učesnici bore je 100.000 evra.

Ukućani koji prođu kroz srebrna vrata ulaze u prostoriju koja liči na zatvorsku ćeliju. Njih troje je trenutno tu i jedva da su stali unutra. Crnogorac se žali da je žedan, nemaju ništa da se posluže dok preostali uživaju u luksuzu.

porodica vasic u tajnoj prostoriji

Produkcija je otkrila tajnu treće prostorije! Četvoročlana porodica Vasić se nalazi unutra i oni preko televizije posmatraju ostale učesnike. Da li će se oni pridružiti ostalim učesnicima i kakvo je njihovo zaduženje, biće otkriveno sutra. Njih smo već videli u emisiji “Moja kuhinja, moja pravila”.

Čitaj još  Parovi: Novi incident i nova tuča u luksuznoj vili!

U toj prostoriji se nalaze Rade Vasić, njegova supruga Rada Vasić i njihovih dvoje dece, blizanci Dragutin – Giba i Mika.

Ovo su prvi učesnici koji su otvorili novu sezonu Velikog brata:

– Branislav Krstić iz Beograda
– Barbara i Tina Šegetin iz Rijeke
– Aleksandar Ralević iz Berana
– Stefani Banić iz Splita
– Darko Spejko Petkovski iz Kumanova
– Andrea Jakimovska iz Tetova
– Ervin Mujaković iz Sarajeva
– Zorica Marković iz Beograda
– Goran Todić iz Sarajeva

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply