Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Počeo rijaliti ‘Parovi’: Skandali već prvog dana!

U luksuznoj vili, pod budnim okom kamera, naći će se 24 učesnika, a njihov život u njoj snimaće se mesecima punih 24 sata.

U luksuznoj vili, pod budnim okom kamera, naći će se 24 učesnika, a njihov život u njoj snimaće se, mesecima, punih 24 sata.

U trećoj sezoni za nagradu, koja će dostići i 100.000 evra, boriće se: Lepa Lukić, Hasan Dudić, Jelena Golubović, Bora Drljača, Ivona Negovanović Cuca, Toma Panter, Igor X (bivši muž Mine Kostić), Maca Diskrecija, Mimi Oro, Atina ‘Ferari’ Marković, Jovana Tomaćje, Vladimir Stanimirović, Ružica Veljković, Jovica Veinović, Ema Lapin, Nela Vidaković, Marko Perović, Jovana Ristivojević, Vitomir Tomić, Jasmin Nevenkić, Miroslav Anđelić Kinez.

Kako se u poslednje vreme šuškalo, u raskošnu kuću možda se usele i Nataša Bekvalac s Ljubom Jovanovićem, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, Ava Karabatić, Jelena Golubović…

Jelena Golubović se prosula po podu!

Jelena Golubović jedna je od učesnica rijaliti šou programa ‘Parovi’.

Ona je u video predstavljanju rekla da je završila magistarske studije u Ukrajini i obratila se gledaocima na ukrajinskom i engleskom.

 

Međutim, na samom ulasku u kuću, Jelena je pala.

– Ne znam da li ovo neki znak za mene, videćemo – rekla je rediteljka.

Ona smatra da ima dar od Boga.

 

– Ja uvek propagiram prirodnost. Kad sam pokazala grudi htela sam da poručim “Halo, devojke, bar dok ne rodite, nemojte da ugradite silikone” – rekla je Jelena.

Maca Diskrecija ‘odradila’ Jasmina?!

Rijaliti “Parovi” je tek počeo, a već su krenule da se pletu razne priče, svađe i dešavaju zanimljive situacije. Takmičari se nisu dobro ni upoznali, a već su se žestoko izvređali, a neki su se malo i zaigrali.

 

Danas je na internetu počeo da kruži video zapis seksualnog odnosa dvoje ljudi i to sa naslovom da je već pao prvi seks u pomenutom realitiju, a da su se u glavnim ulogama našli Maca Diskrecija i njen partner u šouu Jasmin, što je negde malo verovatno jer su ubrzo nakon poljupca imali žučnu svađu.

Čitaj još  Parovi: Ružica ponovo šokirala pratioce

Jelena: Ti si prostitutka!
Maca u suzama: Ti ćeš da mi kažeš, s kim već nisi!

Bosanska starleta i pevačica Maca Diskrecija je po ulasku u realiti “Parovi” razmenila poljubac sa svojim partnerom Jasminom.

Međutim, Jelena Golubović je morala da dodatno “začini” situaciju, pa je Macu nazvala prostitutkom jer je sela Jasminu u krilo i poljubili se.

 

– Zar je trebalo da sednam na pod. Nisam imala gde da sednem. Ona će meni da kaže da sam prostituka, glibulja jedna. Pa ona nema s kim se nije jebala – rekla je Maca koja se zaplakala, dok ju je Ružica Veljković tešila.

Kad se Maca vratila u sobu pokazala srednji prst Golubovićevoj.

 

– Kurvo ti si obična milfara – poručila je Maca, dok je Hasan Dudić pokušao da je smiri.

Jovica i Ružica su prvi nominovani za izbacivanje

Nakon prvih svađa, poljubaca i seksa došlo je i do prvih nominacija.

Izgleda da su se Jovica Veinović i Ružica Veljković najmanje svideli ukućanima jer su upravo oni nominovani za izbacivanje.

 

Pored nominacija, njih dvoje su već prekršili pravila te su sa bubicama uskočili u bazen.

Ko će od njih dvoje prvi napustiti kuću, videćemo uskoro.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Leave a Reply