sasa-popovic

Počele Zvezde Granda: Petoro takmičara prošlo dalje!

Zorica je nagovorila Šabana da glasa za takmičarku koja je pevala pesmu Ane Bekute, a poznato je da pevač i pevačica u svađi od nedavno iako su bili dobri prijatelji.

Brena i Sasa

Osma sezona takmičenja “Zvezde Granda“ je upravo počela, a Saša Popović i “Grand produkcija” uveli su ove godine brojne novine.

Mlade nade ove godine ocenjivaće Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac. Jednu od najgledanijih emisija vodiće novi voditeljski par Voja Nedeljković i Sanja Kužet.

Večeras počinje osma sezona Zvezda granda, a Saša Popović ima iznenađenje za sve gledaoce, ali i takmičare.

Specijalni članovi žirija biće Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Javnosti će se najpre predstaviti oko 200 takmičara, koji su podeljeni u grupe. Njih žiri ne vidi jer su iza zavese.

Svaki član žirija ispred sebe ima slovo i taster. Ako mu se učesnik svidi, pritiskom na taster bira slovo i zavesa se malo podiže. Da bi se zavesa skroz podigla, potrebno je da svih pet članova žirija pritisnu taster. Ako neki kandidat dobije četiri glasa, Brena i Saša imaju pravo da ga spasu. Od sedam otkrivenih takmičara žiri će jednoglasnom odlukom izabrati petoro koji idu dalje. Kad se dođe do brojke od oko tridesetak kandidata, što će biti u januaru, počinje takmičenje, u koje su, pored žirija, uključeni i gledaoci putem sms glasova.

Kako je izgledalo takmičenje

Šaban je rekao da će biti blaži od kolege Bosanca.

– On je malo zadrt, ja ću samo gledati ko dobro peva i taj će proći.

Zorica je uzvratila Bosancu, koji je rekao da se Kemiš mota po studiju, da je i njen suprug bio pozvan da bude u žiriju, ali da je rekao “Neka ostane Bosanac, čime bi se on inače bavio”.

Prvi takmičar je prošao. On je pevao pesmu Tome Zdravkovića “Branka”. Za njega su glasali svi članovi žirija osim Zorice i Šabana. Ipak, presudili su Saša i Brena.

Drugi takmičar je na sceni, pevao je Šabanovu pesmu “Žal”, međutim, nije prošao.. Snežana Đurišić je re rekla da bi bilo bolje da je pevao drugu pesmu.

Treća takmičarka peva pesmu Danijele Vranić “Da ne vidi ona”. Svi članovi žirija su glasali za nju. Aca Lukas dao je Zorici ključeve od auta da bi glasala za nju, pošto je ona ostala poslednja.

Četvrta takmičarka Bojana Bašić peva Cecinu pesmu “Kukavica”. Ona nije prošla. Snežana Đurišić kaže da ima veliku tremu. Aca Lukas je jedini glasao za nju i rekao da ga podseća na jednu njegovu koleginicu. On je otkrio da ga podseća na Jelenu Karleušu.

Peti takmičar peva pesmu Darka Radovanovića “Sanjam te”. Iako žiri nije glasao da prođe, Brena i Saša glasali su za i on je prošao.

Sanela, šesta takmičarka, peva pesmu Zorice Brunclik “Zakletva”. Ona nije prošla. Nijedan član žirija nije glasao za nju.

Dejan Đorđević peva pesmu Saše Matića “Nije ljubav fotografija” Bosanac i Snežana dali su svoj gals, a produkcija je odlučila da mu da glas. On je prošao.

Čitaj još  Nikolijina ispovest: S razlogom smo Relja i ja krili našu vezu!

Osma takmičarka peva pesmu Ane Bekute. Zorica i Snežana su glasale odmah. Brunclik je rekla Šabanu da stavi prst na taster “Nema veze što si ljut na ženu”. Svi su glasali za Hajru i ona je prošla. Naime, poznato je da su šaban i Bekuta u svađi, a Zorica je želela da isprovocira pevača.

Deveti takmičar, Faruh, peva pesmu šabana Šaulića. Međutim, žiri je jednoglasno rekao ne. Bosanac kaže da ima malo godina i potencijala i da će biti od njega pevač. Aca je rekao: “Teška pesma, a ti si mlad, da si lakšu pesmu izabrao, prošao bi”.

Deseti takmičar, Mirko Jeremić, peva pesmu Ace Pejovića “Uvenuće jasmin beli” Brena i Saša su glasali za i on je prošao.

Jedanaesti takmičar, Bogdan Vujić, peva pesmu Tome Zdravkovića “Tužno leto”. Svi su glasali za Bogdana i on je prošao. Zorica kaže da lepo i nonšalantno peva.

Dvanaesti takmičar, Jasmin, peva pesmu Harisa Džinovića “Pariske kapije”. Žiri je jednoglasno odlučio da ide dalje.

Trinaesta takmičarka, Sanja Mancu peva pesmu Šemse Suljaković “Pristajem na sve”. Ona nije prošla.

Četrnaesti takmičar, Šefki, peva pesmu Tošeta Proeskog “Tajno moja”. Žiri je jednoglasno odlučio da ovaj takmičar treba da prođe.

Petnaesti takmičar, Nemanja, peva pesmu Baneta Mojićevića. On nije prošao.

Šesnaesta tamičarka, Anđela, peva pesmu Milice Todorović. Ona nije prošla. “Totalno si izdala mene i Zoricu. Ne znam šta ti je bilo na kraju”, rekao je Aca Lukas. Naime, Zorica i Lukas su prvo pritisli tatstere, a onda su se pokajali, jer je takmičarka do kraja loše otpevala pesmu.

Sedamnaesti takmičar peva pesmu “Hoću da ostarim sa tobom” Saše Matića. Žiri je jednoglasno odlučio da prolazi.
“Neću da pritisnem dugme do refrena ni mrtav”, rekao je Aca.

Osamnaesta takmičarka, Sonja, peva Cecinu pesmu “Gore od ljubavi”. Samo su Zorica i Aca glasali za ovu takmičarku, međutim Brena i Saša su odlučili da na prolazi.

Devetnaesti takmičar, Maden Zikić, peva pesmu Saše Matića “Samo ovu noć”. Žiri je jednoglasno odlučio da prolazi.

Dvadeseta takmičarka, Sandra Čaprić, peva Cecinu pesmu “Vazduh koji dišem”. Žiri je bio jednoglasan, prošla je dalje.

Dvadeset prvi takmičar, Radiša Vasiljević peva pesmu Luisa “Slike su jasne”. Radiša je prošao dalje.

Takmičari koji prolaze su: Mladen Žikić, Šefki Jahić, Ljubica Musovska, Jasmin Hasić i hajra Bojadžija.

izvor: Kurir

Leave a Reply