mirza selimovic i jelena knezic

Pobednik “Zvezda Granda” uhapšen zbog šverca!

“Pošto su pohvalili moje pevanje, prošao sam i bez novčane kazne, koja je inače ogromna”, rekao je pobednik muzičkog takmičenja.

Pobednik “Zvezda Granda” Mirza Selimović leto provodi radno, ali našao je vremena i za odmor koji mu je skoro preseo, pošto je zamalo završio egipatskom u zatvoru!

Naime, on je ovog meseca bio u Hurgadi sa devojkom Jelenom Knežić. Pevač i manekenka su uživali u letovanju, ali na povratku su doživeli traumu, jer je Mirza zbog živih korala koje je uzeo za Jelenu, priveden!

– Jelena obožava korale pa smo ih spakovali u moj kofer, a nismo znali da je zabranjeno iznositi ih iz zemlje. Carinici su me satima ispitivali, dok se Jelena sekirala. Međutim, kada sam uspeo da ih ubedim da na internetu provere ko sam, rešili su da me puste.
– Pošto su pohvalili moje pevanje, prošao sam i bez novčane kazne, koja je inače ogromna – rekao je Mirza, koji je promenio let i pravo sa aerodroma došao na snimanje emisije Saše Popovića.

Čitaj još  Parovi: Bivši učesnik uhapšen zbog droge

– Popović ne voli kad pevači kasne, tako da je bolje da završim u zatvoru nego da zakasnim kod njega – sa osmehom je zaključio Mirza.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply