aleksandra subotic i david dragojevic

Pljuštale uvrede iza kamera u finalu rijalitija

Gledaoci su mogli da vide i čuju Daliline reči, a jedina kojoj je to promaklo bila je Aleksandra.

Tokom finalne večeri netrpeljivost između dve zaove dostigla je vrhunac kad je Mujićeva poželela suparnici sve najgore

Dalila Mujić nije u stanju da sakrije mržnju prema svojoj zaovi i suparnici Aleksandri Subotić, pa joj je poželela da umre.

– Dabogda umrla! – rekla je glasno i jasno Mujićeva, dok je još uvek bila u vili zajedno s Aleksandrom.

Dalila je ovu strašnu kletvu izgovorila dok je Aleksandra s Dalilinim dečkom Dejanom čekala na odluku ko sledeći izlazi iz rijalitija. Buduća pobednica rijalitija nije bila svesna da je kamere snimaju i da je ostao zabeležen njen pogled upućen Subotićevoj, kao i ono što je rekla. Gledaoci su to mogli da vide i čuju, a jedina kojoj je to promaklo bila je Aleksandra.

Ipak, tu nije bio kraj njihovih duela, jer su se obe finalistkinje žalile jedna na drugu.

– Ne bih nikada živela u zajednici, a naročito ne s dotičnom Aleksandrom. Gospođa me je uvredila kad je uhvatila za ruku mog Dejana. A pritom nije dozvolila da joj preksinoć čestitam što je postala finalista. Razočarala me je i bila sam mnogo ljuta na Dejana zbog nje – požalila nam se Dalila.

Ni Subotićeva nije imala reči hvale za svoju zaovu.

– Dalila je diskutabilna. Ta devojka je, po mom mišljenju, prikaz svega negativnog. Sav skup negativnih stvari kad premažete lepom senkom, dobijete jednu Dalilu. Ona je svom dečku okrenula leđa kad mu je bila najpotrebnija, ljubomorna je i pakosna. Ne verujem u njihovu vezu, to neće opstati – rekla nam je kroz smeh Aleksandra.
Subotićeva: Biću pevačica, stavljam silikone!

Čitaj još  Gastoz postao ozbiljan papučar?!

Aleksandra Subotić već je odlučila u šta će uložiti novac zarađen u rijalitiju. U pitanju je pevačka karijera.

– Imam svašta nešto u planu. Sviđa mi se voditeljstvo, ali najviše bih volela da pevam. To je moja strast. Svesna sam toga da ne posedujem pevačke kvalitete, ali naučiću. Potrudila bih se. Idoli su mi Marina Visković i Mia Borisavljević. Osim toga, ugradiću i silikone u grudi. Sve volim na svom telu, ali mislim da mi je to veliki nedostatak – rekla je Subotićka.

Aleksandrina ćerka ošamarila Davida

Ćerka Aleksandre Subotić ošamarila je maminog dečka Davida Dragojevića.

– Magi je bila ljuta na mog muža zato što me je poljubio. Ona mu je lupila šamar u studiju i rekla: „Ne smeš da ljubiš moju mamu“ – ispričala nam je Subotićka.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply