Plavi orkestar pravi koncert u Nišu

“Radujemo se ponovno susretu sa Nišlijama 6. juna jer će, kao i svaka dobra proslava, naš koncert biti pun dobrog raspoloženja”, rekao je Saša Lošić Loša.

Plavi orkestar

Legendarni sarajevski bend Plavi orkestar posle više od dve decenije vraća se u Niš za koncert u petak 6. juna na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, u organizaciji Long Play.

– Toliko je vremena prošlo da se osjećamo kao da dolazimo na neku proslavu godišnjice mature! Radujemo se ponovno susretu sa Nišlijama 6. juna jer će, kao i svaka dobra proslava, naš koncert biti pun dobrog raspoloženja. A mi smo i inače poznati kao dobra grupa za derneke. Odlično se zabavljamo na bini i to prenosimo na publiku. Posebno je dobar osjećaj čuti publiku da pjeva naše pjesme, a mislim da ih Nišlije dobro znaju – kaže Saša Lošić Loša.

Pre dolaska u Niš, Plavi orkestar je tokom marta i aprila bio na uspešnoj severnoameričkoj turneji gde su osim ekskluzivnog koncerta za ograničen broj posetilaca u klubu “Florida” u Las Vegasu, svirali i u Solt Lejk Sitiju, Los Anđelesu, Sent Luisu, Čikagu, Njujorku i Torontu, a bend je početkom maja bio u Helsingborgu u Švedskoj.

Čitaj još  Katarina Grujić se naljutila na novinare!

Ulaznice za koncert Plavog orkestra 6. juna na Letnjoj pozornici Niške tvrđave koštaju samo 800 dinara! Mogu se naći preko mreže Eventim, kao i na prodajnom punktu u Obrenovićevoj ulici (ispred Vilin grada) u Nišu.

izvor: Kurir

Leave a Reply