pinkove zvezdice cetvrti krug

Pinkove Zvezdice: Takmičenje su napustili Ognjen i Jovana!

U ovoj emisiji konkurencija je bila kao nikada do sada a žiri je imao nikad težu odluku.

Emisija “Pinkove zvezdice”, muzičko tamičenje dece do 16 godina, uveliko je ušlo u četvrti krug takmičenja i od 10 tamičara dvoje je napustilo takmičenje, a to su Ognjen i Jovana.

Od 10 učesnika koji su se pojavili na sceni, čak njih devet je dobilo svih pet glasova, dok je samo Ognjen Repanović automatski ispao i nije dobio svoju šansu u baražu, jer je jedini kandidat večeras koji je dobio četiri glasa.

hari mata hari ziri

Teškom odlukom petočlanog žirija, nakon accapela izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Anastasija Rilak, Ivana Babić, Trajče Georgiev, David Radosavljević, Sofija Perić, Isidora Matić, Irina Arsenijević, dok je pored Ognjena, takmičenje napustila, Jovana Stošić iz Leskovca.

Žiri koji čine Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković, kao i u prethodnim emisijama bili su veoma strogi, ali i pravični.

U prethodnoj emisiji dalje su prošli: Milica, Matija, Majda, Tedora, Nikolina, Miodrag, Ivona, Jana, Anđela i Nina, a takmičenje su napustile Neira i Denis.

David šmeker kakav se retko rađa!

David Radosavljević večeras je pokazao neverovatne scenske i muzičke sposobnosti. On se predstavio pesmom “Još ti se nadam” Saše Kovačevića, a samom pojavom na sceni oduševio je sve u studiju. Seo je na stepenice, zauzeo pravu šmekersku pozu i pustio divan glas.

david radosavljevic

– Morala sam da ustanem pre nego što si počeo da pevaš jer sam videla reakcije publike. Iz emisije u emisiju si sve bolji – rekla je Goca Tržan.

– Tebe bih stavio u rang 5 najboljih ovog takmičenja. Ti si pevač, pevač u svakom smislu te reči. Pred kraj si prošao rukom kroz kosu, a to je ozbiljna stvar. Žar pesme te poneo, i ti si nam dočarao na svaki način – bio je Milanov komentar.

David je morao da ih prekine i zamoli za reč, što su mu, naravno, svi dozvolili.

goca trzan cetvrti krug

– Ovo bih posvetio mojoj drugarici Ani koja je nažalost ispala jer ona i ja smo maštali da pevamo duete – rekao je mališan i dobio gromoglasan aplauz.

Jelena je dodala da je pred ovim dečakom svet, a Hari da pesmom pogodio publiku u srce, što je odlika pravog pevača.

Čitaj još  Ubica bio u masi na sahrani Jelene Marjanović?!

Pogledajte Davidov nastup:

Svi odlepili na Trajčeta!

Trajče Georgiev iz emisije u emisiju oduševljava žiri, ali i publiku. U osamnaestoj epizodi se predstavio pesmom “Dušo varljiva” koju u originalu peva Vlatko Lozanoski Lozano. Iako je niko od članova nije znao, imali su samo reči hvale za ovog mališana.

trajce georgiev cetvrti krug

Svi u studiju su se podigli na noge, a Jeleni Tomašević su se mogle videti suze u očima.

– Moram da ti priznam da sam mislila da nećes umeti da pevaš ni na srpskom ni na makedonskom. Ovo je večeras bilo maestralno u svakom smislu te reči jer si ti nešto sto je nama jako potrebno u ovom takmičenju! – rekla je Goca odusevljeno.

Milan je prvi put čuo ovu pesmu i odmah je osetio onu emociju koju balada treba da donese.

– Svi su odlepili na Trajčeta – kaze Jelena i dodaje:
– Bez obzira što ljudi u Srbiji nisu čuli pesmu, mislim da ćes ti večerašnjom izvedbom svima doneti jednu prelepu pesmu na prelep način i svi ćemo zavoleti ovu pesmu kroz teb- kaže Jelena.

jelena tomasevic sa suzama

Trajčetov nastup izazvao je toliko emocija da žiri nije mogao da prestane da komentariše.

– Pogledajte ga, stoji kao Buda mali. Od tebe ne očekujemo usijanost u pesmama – rekao je Hari, a Jelena je dodala:
– On donosi mir.

Pogledajte večerašnji Trajčetov nastup:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply