pinkove zvezdice cetvrti krug baraz

Pinkove Zvezdice: Takmičenje su napustili Nikolina i Đorđe!

Dva takmičara su ispali iz daljeg takmičenja, dok je ostalih osam kandidata obezbedilo prolaz u peti krug najgledanijeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija Pinkovih zvezdica donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara, od kojih je njih četvoro obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok su dva kandidata ispala iz večerašnje emisije.

jelena, milan i goca

Od 10 učesnika koji su se pojavili na sceni, njih petoro je dobilo svih pet glasova, dok je takođe pet kandidata svoju šansu potražilo u baražnom delu emisije. Teškom odlukom petočlanog žirija, nakon acapella izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Anđela Tasić, Jovan Aleksić, Milica Ilić, Una Dimitrijević, Pavle Vasiljević, Veljko Krivokapić, Katarina Kočetova i Valentina Stojanović, dok su Đorđe Jovanović i NIkolina Ilić ispali iz takmičenja.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih osam kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

Mala Una umalo rasplakala Milana!

Preslatka takmičarka “Pinkovih Zvezdica” Una Dimitrijević iz emisije u emisiju sve više oduševljava petočlani žiri svojim pevanjem,koreografijom i pozitivnom energijom.

Naime, Una je večeras pevala pesmu iz filma “Cigani lete u nebo” i očekivano osvojila svih pet poena.

una dimitrijevic

– Ja ću morati da kažem Ivanu koji igra u toj predstavi već 12 godina, da te zaposli kao pevačicu – rekla je oduševljeno Jelena.

Milan nije imao reči dovoljno da opiše koliko je Una bila fenomenalna.

– Ja sam tako mali u poređenju sa njom. Ti si savršena, ja sam bio na ivici suza od sreće. Ti si savršena. Ja ne znam ni jednu ozbiljnu pevačicu koja bi mogla da napravi ovakav šou – kaže Milan.
– I izbor pesme je fenomenalno i ti si super. Potpuno si u teatru – rekla je Leontina, dok je Goca rekla da je jako srećna što je Una u takmičenju.
– Ova pesma nije naivna, traži izraz i ti si toliko bila sjajsna. Nama je drago da te imamo u ovom takmičenju. Toliko nam daješ toliko si slatka – kaže Goca.
– Bilo je savršeno, bila si skockana, dobro si i pevala. Sve je super. Ti si prava Pinkova Zvezdica – kaže Hari.

Pogledajte večerašnji Unin nastup:

Žiri oduševljen: Jovane, Ti si tri u jedan!

Takmičar “Pinkovih Zvezdica” Jovan Aleksić potpuno je oduševio i podigao na noge žiri.

Naime, Jovan je pevao pesmu “Glavo luda” Zdravka Čolića za čije izvođenje je dobio svih pet poena i pregršt komplimenata.

Čitaj još  Koliko je Emina Jahović hrabra?

jovan aleksic cetvrti krug

– Savršeno si obučen, savršeno si se ponašao, savršeno si pevao. Ti si prava Pinkova Zvezdica – rekla je Leontina, a Hari se složio rekavši:
– Ti si prava zvezda, svaka ti čast.

Jelena je prokomentarisala da je pravi slatkiš, dok je Milan rekao da on tu ne bi ništa dirao. Oduševljena Goca se zahvalila Joanu na sjajnoj zabavi:

– Podigao si nas na noge, hvala ti.
– Ti si potencijal i za pevanje i za igranje i za šarmiranje, ti si tri u jedan – zaključila je Jelena.

Pogledajte Jovanov nastup:

Pavle razočarao žiri večerašnjim nastupom

Pavle Vasiljević, jedan od miljenika žirija, večeras je nastupio sa pesmom “Strah me da te volim” Harija Mata Harija i osvojio samo tri glasa.

pavle vasiljevic

– Presladak si, znao sam o kome se radi. Jedan si od mojih miljenika na ovom tekmičenju. Lepo si krenuo, pesma je malo teška, ali si je izvrsno doneo – kaže Hari.
– I moj je miljenik takođe, najmlađi je, sa 6 godina ovako da peva i da se ponaša to je za svaku pohvalu. Malo je teža pesma, videla sam da se tražiš. ALi za dete od 6godina to je to – kaže Jelena.
– Jel’ te boli grlo – pitala ga je Goca i dodala:
– Ti si najmlađi i svima si nam miljenik, ali došli smo do momenta kada nema smisla da se podižemo što smo miljenik. Nije bilo dobro večeras – kaže Goca.
– Mislim da ti nije legla pesma. Večeras nije bilo dobro iako si nam miljenik – kaže Milan.
– Ja bih volela da ga imamo do kraja takmičenja pred očima. Meni je to fenomenalno – kaže Leontina.

Pogledaj Pavlov nastup:

izvor: Svetplus, Kurir

Leave a Reply