pinkove zvezdice peti krug

Pinkove Zvezdice: Takmičenje su napustile Anđela i Anastasija!

Dve devojčice ispale su iz takmičenja, dok je ostalih osam kandidata obezbedilo prolaz u šesti krug najgledanijeg dečjeg šou programa na našim prostorima.

Emisija “Pinkove zvezdice”, muzičko tamičenje dece do 16 godina, ušlo je u peti krug takmičenja i od 10 tamičara dvoje će napustiti takmičenje.

vecerasnji ziri pinkove zvezdice

Žiri koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković, kao i u prethodnim emisijama biće veoma strogi, ali i pravični, a mališani će se boriti da osvoje njihova srca.

Direktan prolaz u dalji krug takmičenja sa osvojenih pet glasova žirija, obezbedili su: Veljko, Dunja, Irina, Marija, David i Milica dok su u baražu prošle Tamara i Anja.

odusevljena goca trzan

Nažalost, takmičenje su napustile Anđela i Anastasija.

U prethodnoj emisiji dalje su prošli: Anđela Nešković, Miodrag Đokić, Todor Kitanović, Nina Nedić, Milica Mamontov, Ivona Rambosek, Teodora Radosavljević i Mateja Vukašinović.

Za nju kažu da je apsolutni pobednik ovog takmičenja!

Marija Serdar predstavila se pesmom “I have nothing” svetske zvezde Vitni Hjuston i osvojila 5 glasova žirija.

Svojim neverovatnim glasom Marija je ponovo očarala žiri ali i sve u studiju.

marija serdar peti krug

– Tebe doživljavam kao neki biser koji je tek počeo da se otvara. Ti si spremna za neku svetsku scenu – rekla je Leontina.
– Za mene se više ne može ništa desiti u ovom šou programu – rekao je Hari i izvinio se svim drugim kandidatima.
– Mlada gospođice Serdar, postavili ste toliko visok standard da ne znam kako neko sme da se takmiči sa Vama – rekla je Goca, a voditeljka je primetila da persira takmičarki.
– Kada nekog voliš i poštuješ toliko, normalno je i da mu persiraš. Sijaj najjače što možeš jer ova publika zaslužuje da čuje da postoje ovakvi mladi i talentovani ljudi. Kako god se završilo ovo takmičenje ti si apsolutni pobednik ovog takmičenja – rekla je Goca u jednom dahu.
– Ne znam šta da ti kažem osim da budeš ponosna kao što smo mi ponosni što možemo da te gledamo i slušamo svaki put – rekao je Milan.

Pogledajte Marijin večerašnji nastup:

Dunjin performans je nešto najlepše što je ovaj šou video

Čitaj još  Parovi: Miki brutalno izvređao Anđelu!

Dunja Jeličić predstavila se pesmom “All about that bass” koju u originalu izvodi Meghan Trainor i osvojila svih 5 glasova.

Njeno pevanje ispratila je neverovatna koreografija kojoj niko nije mogao odoleti.

dunja jelicic peti krug

– Ovo je nešto najlepše do sada – komentarisao je Milan dok je Dunja još pevala a Goca je dodala:
– Ovo je strašno.

Ceo studio vrišti i aplaudira.

dunja jelicic na sceni

– Ona je potpuno kopirala spot ali to je uopšte nije omelo. Ona nije opterećena, došla je i pokazala sve – rekla je Leontina.
– Ovo je bio praznik za uši. Sve je bilo skockano i simpatično, ali ti si bila ozbiljna pevačica. Ovo je bio Holivud – rekao je Hari.
– Izgledaš mi kao da ti je sve lako i ‘ladna voda. Toliko si divna i talentovana. Želim ti da uspeš u životu – rekla je Goca.
– Ja sam cepidlaka uvek ali moram da kažem da je ovo najbolje što je ovaj šou ikada dao. Imao sam utisak da sam na dečjoj Evroviziji. O tvom talentu nećemo da pričamo, ovo je savršeno – rekao je Milan.
– Ti si primer kako može da se peva i da te koreografija ne opterećuje. Kada si počela da pevaš kao da nas je zapljusnuo talas slatkoće i svi smo odjednom veseli – rekla je Jelena.

Pogledajte večerašnji Dunjin nastup:

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply