baraz pinkove zvezdice

Pinkove Zvezdice: Takmičenje napustile Manja i Milena!

Dve devojčice ispale su iz takmičenja, dok je ostalih osam kandidata obezbedilo prolaz u peti krug najgledanijeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija ‘Pinkovih zvezdica’ donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara, od kojih je njih četvoro obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok su dva kandidata ispala iz večerašnje emisije.

jelena, milan i goca

Od 10 učesnika koji su se pojavili na sceni, njih četvoro je dobilo svih pet glasova, dok je šest kandidata svoju šansu potražilo u baražnom delu emisije. Teškom odlukom petočlanog žirija, nakon accapela izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Igor Lazarević, Lena Stamenković, Anđelija Milenković, Ismajil Delija, Valentina Mec, Anja Vučković, Irina Jeličić i Bojan Pavlović, dok su Manja Marković i Milena Kostić ispale iz takmičenja.

Šou ‘Pinkove zvezdice’ nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih osam kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

Anđelija pokazala vanserijski talenat!

Anđelija Milenković večeras se predstavila pesmom “Ako su to samo bile laži” Plavog orkestra i osvojila svih pet glasova žirija.

Odlična koreografija i aplauzi žirija i publike pratili su njen nastup. Staviše, ona je na kraju matrice, nastavila da peva zajedno sa publikom u studiju!

andjelija milenkovic

– Opasnice jedna opasna! – uzviknula je Goca.
– Koliko si uživala od jedan do deset? – upitala je Marijana, a Anđela je odgovorila da je maksimalno uživala, za deset.
– Mi smo bili na koncertu, imali smo sada bis na kraju, i zaista smo uzivali. Mi, kao i publike. Uživala si, i to je ono što je kvalitet. Sigurna si u interpretaciji, sigurna u sebe – uvidela je Jelena.

gocu pogodila pesma

Leontina je primetila da Anđelija prilagođava pesmu sebi. Smatra da je Anđelija našla pravu pesmu, publiku je digla na noge.

– Svakim svojim nastupom, ona pokaže žiriju i publici kako je biti zvezda i da je potrebno predstaviti se na jedan originalni način, sto Anđelija upravo i čini – smatra Hari.

Pogledajte večerašnji Anđelijin nastup:

Lena kao da je izašla iz bajke!

Lena Stamenković ponovo je oduševila žiri. Ona se predstavila Leontininom pesmom “Zamisli”, a svojim anđeoskim glasom i neverovatnim izgledom izmamila je osmehe celog žirija.

lena stamenkovic treci krug

– Izgledala si kao neki oblak šećerleme, i pevala si kao neki oblak šećerleme – uzvikivala je Leontina.
– Kao da je iz bajke izašla. Pogotovo sada u tom stajlingu. Otpevala je na svoj način Leontininu pesmu, koja nimalo nije laka. Potpuno na svoj način, zaista mi se mnogo dopalo. Sviđa mi se kako pevaš i na engleskom, a mozda čak i malo više na srpskom – poručila joj je Jelena.

Hari nije uspeo da “provali” da je Lena u pitanju, ali je dodao da ona uvek zablista.

Čitaj još  Mina Kostić: Igor je prošlost i ne znam zašto nas povezuju!

Marijana je Lenu upitala ko je odlučio da se tako slatko obuče, a ona joj je otkrila nešto što ni voditeljka nije očekivala.

– Ja bih da pozdravim Sanju Konjević koja mi je omogućila da večeras izgledam ovako – rekla je Lena i otkrila da ima stilistu zaduženu za njen izgled što je voditeljku jako iznenadilo.

Pogledajte kako je izgledao nastup ovog malog anđela:

Bojan pogodio Leontinu: Ova pesma me uvek emotivno uznemiri!

Bojan Pavlović se predstavio pesmom Željka Joksimovića “Telo vreteno” i osvojio 4 glasa, ali i otkrio nešto što nismo znali o Leontini. Naime, svi članovi žirija su sa oduševljenjem dočekali ovaj nekadašnji hit, osim Leontine, koja nije ni glasala za ovog takmičara.

bojan pavlovic treci krug

U jednom trenutku je Hari koji je već glasao pozvao Leontinu da se podigne, a ona mu je kroz osmeh odgovorila “Neću!”, što je režija titlovale, i ostala da sedi.

Kako se Leontina nije podigla, žiri i Marijana su bili ubeđeni da se Leontini pokvarila stolica, ali nije bilo tako. Ona je ostala dole, uprkos sjajnoj koreografiji i izvođenju. Leontina je priznala da se “emotivno uznemiri” kada čuje ovu pesmu.

Leontina sokirana pesmom

– Ja sam tu pesmu toliko slušala, da mi je već ovako… Ja sam snimala spot za ovu pesmu – rekla je Leontina i dodala:
– Pevanje ima falinki, isto kao što ima i svojih pozitivnih strana. Nedostatak krajeva, ukrasa… – završila je pevačica.
– Sigurna sam da je i Željko zaboravio da je snimio ovu pesmu. Hvala ti što si nas podsetio – rekla je ushićeno Goca.
– Prestrogo, brate, prestrogo – rekao je Hari na Leontinin komentar i dodao:
– Ti si napravio sjajnu atmosferu, imaš sjajne patike. Izbor pesme… napokon nešto veselo, a tamo se razvaljuju. Malo si mi razgalio dušu. Super! – prokomentarisao je Hari.

Pogledajte Bojanov nastup:

izvor: Kurir, Svetplus

Leave a Reply