pinkove zvezdice 27.03.

Pinkove Zvezdice: Takmičenje napustila Irina Jeličić!

Jedna devojčica je ispala iz takmičenja, dok je ostalih sedam kandidata obezbedilo prolaz u sedmi krug najgledanijeg dečjeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija ‘Pinkovih zvezdica’ donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara, od kojih je njih sedmoro obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok je jedan kandidat ispao iz večerašnje emisije.

pinkove zvezdice 27.03.

Od osam učesnika koji su se pojavili na sceni, njih četvoro je dobilo svih pet glasova, dok su Irina Jeličić,Bojan Pavlović, Ivona Rambosek i Ivana Babić morali prolaz u narednu fazu takmičenje pokušali da obezbede u baražu.

Direktan plasman u narednu fazu takmičenja obezbedili su: Valentina Mec, Todor Kitanović, Mateja Vukašinović i Irina Arsenijević. Nakon accapella izvođenja numera, teškom odlukom žirija, odlučeno je da Irina Jeličić napušta takmičenje.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada počinje sedmi krug takmičenja, koji će doneti mnoga iznenađenja.

Zbog dece poput Todora rok nikada neće propasti!

Todor Kitanović iz Niša, jedan je od glavnih favorita u takmičenju “Pinkove zvezdice” i čini da rok nikada ne bude zaboravljen.

todor kitanovic sesti krug

Ne samo da voli da izvodi rok pesme koje mu odlično stoje nego Todor uvek ima i neverovatan stajling.

Nedavno se pojavio u nostalgičnoj majici SFRJ, a večeras je imao belu majicu sa natpisom “Kerber” i crne kožne pantalone.

Ubrzo je otpevao pesmu “Još samo ovu noć mi daj” koju u originalu izvodi grupa koju Todor nosi na majici.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Najteži izbor do sada, odabrano 10 novih kandidata!

– Gale je dobio svog dostojnog naslednika, pravo da ti kažem. Čestitam ti, Niš može biti ponosan na tebe – blaža je bila Goca ovog puta i priznala da je čak i ona sama ponosna na njega.

goca trzan 27.03.

Milan ga se prisetio kada je bio u sakou, mirno i povučeno dete koje je bilo blago, a sada je postao roker, i to je njegov stil.

– On je čuvar rock and rolla u ovoj emisiji – dodala je Jelena.

Pogledajte njegov nastup:

izvor: Svetplus, Kurirs

2 comments

Leave a Reply