pinkove zvezdice ziri

Pinkove Zvezdice: Ispale Sonja Marković i Nikolina Ivković!

Dve devojčice ispale su iz večerašnjeg takmičenja Pinkove zvezdice, dok je ostalih deset kandidata obezbedilo prolaz u četvrtu fazu najgledanijeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija Pinkovih zvezdica donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara od kojih je njih deset obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok su dve kandidatkinje ispale iz večerašnje emisije.

goca trzan zvezdice

Od 12 kandidata koji su se pojavili na sceni, sedam kandidata je dobilo svih pet glasova, dok je njih pet završilo u baražu na kraju emisije. Teškom odlukom, nakon accapela izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Todor Kitanović, Milana ignjatov, Anastasija Rilak, Đorđe Jovanović, Manja Marković, Lena Stamenković, Igor Lazarević, Mehmed Spahić, Valentina Mec i Veljko Krivokapić, dok su Sonja Marković i Nikolina Ivković ispale iz daljeg takmičenja.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

Lena postala legenda!

Mala Lena Stamenković još jednom je pokazala da je jedna od favorita u Pinkovim zvezdicama, kako publike, tako i žirija. Ona je izabrala pesmu “I surrender” Selin Dion.

lena stamnekovic zvezdice

Lena je oduševila sve u studiju. Dobila je ovacije publike i ponovo impresionirala sve prisutne. Lena se rasplakala tokom pesme, ali nije jedina koja je plakala u studiju. Ona je uspela da rasplače i Leontinu i Jelenu, ali i brojnu publiku.

– Valja ovo izdržati – rekao je Hari.

– Leno moram da ti kažem nešto. Izgleda da pritisak na tebe posebno deluje. Kada si u strofama pažljiva si, vodiš računa, a onda, kada ti pukne dizna i samo eksplodira iz nje, tada publika skače, ona skače… Toliko si muzikalna, toliko osećaš melodiju. Uvek nas obraduješ. Ovde nema matematike – rekla je Leontina.

Čitaj još  Zorica Brunclik i Saša Popović u otvorenom medijskom ratu!

Pogledajte Lenin nastup:

Rokerka Valentina razvalila!

Valentina Mec je otpevala pesmu grupe Smak “Daire” i zaradila svih 5 tastera!

Žiri je bio oduševljen njenom rokerskom energijom!

valentina mec

– Neverovatna energija – primetila je Marijana.

– Konačno neka pesma da nas razmrda – kaze Milan i dodaje:
– A ono što je još bolje je prvo sto je skroz nisko, a onda je bilo odlično. Vrisak na kraju je bio najbolji deo.

– Stvarno si bila mega! Super si bila – rekao je Hari i dodao da mora da jede mikrofon i da bolje barata svojim glasom i mikrofonom.

Jelena Tomašević je rekla da voli što je Valentina dobra i u laganim i u brzim tonovima.

– Vidim da se ne predaješ tako lako i da si borac – rekla je Jelena.

Pogledajte Valentinin nastup:

izvor: Kurir, Svetplus

2 comments

Leave a Reply