pinkove zvezdice

Pinkove Zvezdice: Ispale Anđela i Nejra!

Iz večerašnjeg takmičenja Pinkove zvezdice ispale su Nejra Brka i Anđela Nedeljković, dok je deset novih kandidata obezbedilo prolaz u narednu fazu takmičenja.

U desetoj emisiji sve popularnijeg šoua Pinkove zvezdice, takmičilo se 12 kandidata, a teškom odlukom žirija izabrano je novih deset ozbiljnih mladih takmičara koji će se pojaviti u narednom krugu.

Čak njih sedam uspelo je da tokom večerašnje emisije dobije svih pet glasova, dok se pet mladih kandidata našlo u baražnom delu emisije. Teškom odlukom žirija direktan prolaz u narednu fazu obezbedili su: Irina Arsenijević, Mateja Vukašinović, Dunja Jeličić, Miodrag Đokić, Đorđe Jovanović, Katarina Kočetova i Nina Nedić, dok su se u baražu našli: Nejra Brka, Anđela Nedeljković, Denis Demirović, Melanija Milenković i Vladislava Jajčević.

Ziri pinkove zvezdice

Nakon accapela izvođenja pesama, petočlani žiri je odlučio da Nejra Brka i Anđela Nedeljković napuštaju takmičenje.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

Neverovatnim glasom Dunja oduševila žiri!

Dunja Jeličić (10) iz Beograda pevala je “Something’s Got A Hold On Me” i oduševila žiri. Dobila je svih pet glasova. Hari se čak spustio da pritisne Leontino dugme na nagovor Goce. Dunja je napravila pravu euforija u studiju.

Dunja Jelicic

– Sa deset glasova, što se mene tiče – rekla je Goca.

Leontina je uživala i svakako bi se podigla do kraja pesme. Prepoznala je interpretaciju.

Čitaj još  Nataša Bekvalac nastupa u finalu 'X faktora'!

– Da sam zatvorila oči, očekivala bih neku malo veću, malo gojazniju crnkinju da peva, a onda sam otvorila oči i videla jednu malu, preslatku devojčicu koja peva neverovatno – rekla je Goca.

– Lepotice, spremi se da budes favorit. Pripremi se na to, jer si nam večeras priredila ovde jedan vatromet. Meni je fascinantno da neko tako mali peva ovakvu vrstu muzike i da to zvuči toliko teatralno, ali toliko prirodno za tebe – rekao je Milan.

Ona je, na zahtev žirija, odabrala pesmu po izboru. Izbor je pao na Aleksandru Radovic i “U ime prošlosti”!

– Ovo je savršeno-nesavršeno! – zaključio je Hari.

Pogledajte Dunjin nastup:

izvor: Svetplus

One comment

Leave a Reply