pinkove zvezdice - ziri 13.03.

Pinkove Zvezdice: Anđelija i Teodora napustile takmičenje!

Dve takmičarke su ispale iz takmičenja, dok je ostalih osam kandidata obezbedilo prolaz u šesti krug najgledanijeg dečjeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija ‘Pinkovih zvezdica’ donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara, od kojih je njih osmoro obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok su dva kandidata ispala iz večerašnje emisije. Od 10 učesnika koji su se pojavili na sceni, njih sedmoro je dobilo svih pet glasova, dok je tri kandidata svoju šansu potražilo u baražnom delu emisije.

pinkove zvezdice

Veoma teškom odlukom petočlanog žirija, nakon acapella izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Isidora Mitić, Valentina Mec, Nikola Milenković, Trajče Georgiev, Anđela Tasić, Miodrag Đokić, Milica Ilić i Ismajil Delija, dok su Anđelija Milenković i Teodora Radosavljević ispale iz takmičenja.

goca trzan 13.03.

Šou ‘Pinkove zvezdice’ nastavlja se i narednog petka, kada počinje šesti krug takmičenja, koji će doneti mnoga iznenađenja.

Miodrag bolji od velikih zvezda!

Žiri ‘Pinkovih zvezdica’ nije mogao da sakrije oduševljenje Miodragom Đokićem iz Niša koji je nastupao sa pesmom “Volim te” Lea Martina. Malo je reći da su bili oduševljeni, naročito samim završetkom pesme.

miodrag djokic peti krug

– Dajte da mi dovedemo onaj žiri iz velikih ‘Zvezda’, pa da čuju šta su “Velike Zvezde” – rekla je Leontina.

Ona je primetila i da je Miodrag promenio svoj stil pevanja u potpuni pop.

– Super izbor. Balkanski Frenk Sinatra, Leo Martin. Nije bilo kao Leo Martin, to je bilo kao ti – što je zapravo tvoj najveći kvalitet pevanja – rekao je Hari.

Pogledajte njegov večerašnji nastup:

Trajče podigao žiri na noge!

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Novih 10 talenata ide u naredni krug takmičenja!

Trajče Georgiev iz Strumice nastupio je šesti po redu u večerašnjoj emisiji ‘Pinkove zvezdice’, a pevao je pesmu “Esta Ausencia” Davida Bizbala i dobio svih pet glasova.

trajce georgiev peti krug

Trajče je opravdano zalužio stojeće ovacije čitavog žirija i gledalaca u studiju. On je još jednom dokazao da zaslužuje plasman u sledeći krug.

– Mislim da nema boljeg poklona za njega danas, osim što ću mu poželeti da ostane do samog kraja ovog takmičenja. Želim ti sve najlepše, i najbolje i srećan ti rođendan – poželela mu je Marijana.
– Doviđenja, prijatno – rekla je Goca.

Žiri je ostao bez reči.

odusevljen hari trajcetom

– Treba mi malo vazduha da uhvatim, stvarno si me ostavio bez daha – rekao je Hari.
– Ne znam kako mi to rečima da komentarišemo… nešto što je umetnost – rekla je Leontina.

Pogledajte večerašnji Trajčetov nastup:

izvor: Svetplus, Kurir

Leave a Reply