pinkove zvezdice ziri

Pinkove Zvezdice: Anđela i Dimitra napustile takmičenje!

Dve devojčice ispale su iz večerašnjeg takmičenja Pinkove zvezdice, dok je ostalih deset kandidata obezbedilo prolaz u četvrtu fazu najgledanijeg dečjeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija Pinkovih zvezdica donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara od kojih je njih deset obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok su dve kandidatkinje ispale iz večerašnje emisije. Od 12 kandidata koji su se pojavili na sceni, pet kandidata je dobilo svih pet glasova, dok je njih šest završilo u baražu na kraju emisije.

goca trzan ziri

Teškom odlukom, nakon accapela izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Anđelija Milenković, Vladislava Jajčević, Jovan Aleksić, Nejaz Ramčevski, Tamara Selimović, Irina Jeličić, Valentina Stojanović, Anja Vučković, Sofija Perić i Nikola Milenković, dok su Dimitra Mikić i Anđela Nedeljković ispale iz daljeg takmičenja.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju, dobiti novih deset kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

Anđelija Milenković ponovo postavila standard!

Anđelija Milenković je priredila, do sada, neviđeno iznenađenje na sceni Pinkovih Zvezdica! Ona je na sceni imala partnera, Dimitrija, koji joj je pomogao da izvede koreografiju za pesmu “Mladiću moj”.

andjelija i dimitrije

Upitana za razlog zbog kog je Dimitrije na sceni, Andjelija je objasnila:

– Pošto se Dimitrije i ja znamo od vrtića, i trenirali smo ples. Počeli smo sa tri godine, ali nažalost nismo nastavili. A eto, odlučili smo da ipak pokažemo to što znamo. Trenirali smo 5 godina ples – rekla je Anđelija ponosno.

Na zapažanje šta bi se desilo da su trenirali karate, Anđelija je iskoristila priliku da pohvali Dimitrija spomenuvši da je on zauzeo drugo mesto na svetskom takmičenju, upravo u karateu!

Goca je Milanu poručila:

– Sada dolazimo do onoga, pošto smo ovu pesmu slušali u jednoj lošijoj interpretaciji, dolazimo do onoga Milane da nije stvar do pesme, nego do interpretacije.

Milan je imao šta da kaže na to:

– Ne, nego dolazimo do toga da nije stvar ni do pesme ni do interpretacije, nego do zvezde. Ova interpretacija se nije ni čula od daha i igranja. Nebitna je pesma, nebitno je pevanje, bitno je sta si ti! Ti si postavila još jednom novi standard. Prošli put si postavila standarde, danas si postavila standarde ovog šoua. Dakle, koreografija, harizma, ponašanje. Sve to sto si iznela. Ta energija, i taj spektakl koji si priredila ovde je domaći zadatak. Ti ne moraš da ispevavas balade. Ti ne moraš da imaš glas koji će da se ori ovuda. Ti ne moras da pevaš zahtevne pesme. Ti možeš da pevaš pesme koje se meni nesviđaju i koje su nebitne za pokazivanje glasa, ali ti imaš ono nešto. A to je taj faktor X i to je tvoja harizma i to je to da je scena tvoje prirodno stanište i to mi se najviše sviđa – zaključio je Milan.

Čitaj još  Parovi: Seks između Atine Ferari i Marka Crnogorca?! (VIDEO)

– Publika je rekla: “Jao”, i svi su poustajali. I sve nas je zanimalo zašto jaoj. Ovo je prvi put da smo ustali svi, i da ne znamo o kome je reč i da se nismo spustili kasnije – objasnila je Jelena “instant” svih pet glasova za Andjeliju i Dimitrija.

Pogledajte Anđelijin nastup:

Jovan kao Majkl Džekson!

Jovan Aleksić predstavio se pesmom Majkla Džeksona “Who’s loving you”. Majkl je ovu pesmu sa grupom “Jackson five” otpevao na početku karijere.

– Fantastično. Ja čujem dete, a peva kao čovek. Pogreši i hladno nastavi dalje. E to je šestica, nije petica. Da tebi to nimalo nije smetalo, ti si se snašao odmah. Većina bi već iz staze izašla i plakala. Bravo majstore, bravo. To je majstorski. Ja vidim da si ti igrač svetskog kalibra, majstore – hvalio ga je Hari.

joavn aleksic

Goca je takođe imala samo reči hvale za Jovana. Čekala je sve ukrase, i dočekala ih je na pravom mestu.

– Najveći utisak. Apsolutno pevanje je savršeno, i stav. Ali to, kako je on napravio grešku i rekao, hajmo, idemo dalje. To je fenomenalno. Imaš veliko samopouzdanje, i to je za pohvalu.

Pogledajte Jovanov nastup:

izvor: Kurir, Svetplus

2 comments

Leave a Reply