pinkove zvezdice

Pinkove Zvezdice: 12 takmičara prošlo dalje, Lena oduševila žiri! (VIDEO)

Dvanaest takmičara prošlo je dalje, zvezda večeri bila je Lena Stamenković, dok se Katarina Mrdak rasplakala jer je ispala.

Novi muzički šou “Pinkove zvezdice” počeo je sa emitovanjem prošlog petka, a mladi kandidati do 15 godina, potpuno su oduševili žiri i svojim glasićima razoružali publiku u spektakularnom studiju.

Dalje su prošli: Magdalena Vračić, Lena Stamenković, Veljko Krivokapić, Jana Paunović, Jovana Janković, Milica Ilić, Nejaz Ramčevski, Milica Mamontov, Ana Kuzmanović, Sonja Marković, Ognjen Repanović i Milena Kostić.

Posebnu pažnju žirija privukla je mala Lena Stamenković, koja je definitivno bila zvezda večeri. Katarina Mrdak ispala je nakon baraža, a onda se rasplakala, međutim članovi žirija trudili su se da je uteše.

Svakog petka od 21 sati na televiziji Pink, imaćete priliku da uživate u do muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice” koje do sada nije viđeno na našim prostorima.

Novi mladi talenti imaće prilike da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović.

Podsetimo, prošle nedelje u dalji krug takmičenja, sa svih 5 glasova, prošli: Anđelija Milenković, Dimitra Mikić, David Radosavljević, Tamara, Mateja Vukašinović, a preostalih petoro je žiri izabrao nakon baraža: Anja Jakimov, Maida Stamenković, Nikola Milenković, Dimitra Mikić i Vanja Bogdanović.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Anja i Nataša ispale iz takmičenja!

Pogledajte oduševljenje žirija kada je mala Lena zapevala:

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply