pinkove zvezdice

Pinkove Zvezdice: 10 takmičara se izborilo za regularno takmičenje!

U baražnoj emisiji je imalo priliku da se vrati 18 takmičara, a samo ih je desetoro prošlo dalje.

Večerašnja emisija Pinkovih zvezdica je bila baražna i 10 kandidata je prošlo u dalje takmičenje, a to su: Todor, Marija, Valentina, Ivana, Milena, Teodora, Nejra, Mehmed, Anđela i Dimitra.

Proteklog petka se završio drugi krug takmičenja i svi klinci koji su prošli u prvom i drugom krugu takmičenja, bili su večeras u baražnom delu takmičenja.

Iako su pravila ista kao i u standardnim emisijama, članovi žirija neće ispred sebe imati nikakve biografije, niti imena takmičara, već će fokus biti isključivo na glasovima takmičara i žiri će samo na osnovu toga odlučiti ko će proći dalje.

Anđela briljirala: Kao anđeo si iz nekog filma, širila si pozitivnu energiju!

Anđela Nedeljković oduševila je žiri Pinkovih zvezdica u baražnoj emisiji. Ona je otpevala pesmu Jelene Tomašević “Oro” i svojom interpretacijom, kostimom i koreografijom potpuno očarala žiri. Nastup je Anđela osmislila sa svojom mamom.

Andjela Nedeljkovic

Jelena je upitala Milana:

– Želim da čujem zašto si se podigao, a nisi je ni čuo?
– Zato što sam video da je nešto dole čučnulo i belo je. Morao sam da vidim šta je to i onda se desilo… Ovo je bio jedan od najboljih nastupa koje smo videli na ovoj sceni i ne znam šta ti tražiš u baražu – uzviknuo je Milan.
– Kada sam se podigla, kao neka.. nestvarna devojčica.. kao iz filma da je izašla. Potpuno anđeoski izgledaš i tako si širila energiju oko sebe, anđeosku – rekla je Jelena.

Čitaj još  Pinkove zvezde: Posle napete emisije, pogledajte ko je prošao dalje!

Hari je bio kratak: “Super!”

Žiri rasplakao Mehmeda!

Mehmed Spahić otpevao je pesmu Miše Kovača “Ostala si uvijek ista” tako maestralno da je žiri Pinkovih zvezdica bio potpuno šokiran.

Mehmed Spahic

– Rekao sam prošli put za tebe da imaš sjajnu boju, da biraš pesme u kojima treba da vrištiš, a ne treba. Čak i ovu pesmu koja ima neke delove koji zahtevaju visinu, bravurozno pevanje, si doveo na neki način da se pesma tebi pokloni i da ti prilagodiš sasvim tu pesmu sebi. I to je jedna velika stvar za jednog mladog pevača da ukroti tako dirljivu pesmu – rekao je Hari.

Svi su se složili sa Harijem i kandidat je dobio svih 5 glasova.

Pogledajte Mehmedov nastup:

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply