pinkove zvezde ziri 22.04.

Pinkove Zvezde: U trećoj fazi izabrano još 10 finalista!

U večerašnjoj emisiji dobili smo 10 novih finalista koji će u poslednjem krugu nastaviti borbu za Pinkovu zvezdu.

Treće veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji ‘Pinkove zvezde’, održano je u vandrednom terminu, a takmičari su još jednom dokazali zašto su došli čak do ovde.

Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjuje pet grupa po 4 pevača koji se međusobno nadmeću. Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

ceca 22.04.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

U ovoj emisiji direktno su prošli: Milena Jovanović, Aleksandar Ljubičić, Vladan Nešić, Andrijana Stojanović i Denis Dimoski, dok su iz baraža plasman u finale obezbedili: Dragana Rakčević, Aleksandar Živanović, Aleksa Kostić, Bojana Golubović i Miloš Radovanović.

Podsetimo, prošle nedelje dalje su prošli: Maja, Enis, Rada, Mlađan, Aleksandra – iz baraža, a direktno dalje: Gabrijela, Predrag, Aleksandra, Saša i Marija.

Aleksandar doveo devojke do suza!

Aleksandra Živanovića smo u večerašnjoj emisiji “Pinkove zvezde” slušali dva puta. Prvi put se predstavio pesmom “Srno moja malena” Šabana Šaulića, a onda je otišao u baraž gde je pevao pesmu “Vežite mi ruke” Željka Šašića.

aleksandar zivanovic 22.04.

Izvođenjem ove emotivne pesme osvojio je srca žirija ali i publike, u kojoj se moglo videti i da su neke devojke pustile suze.

Živanović je u duelu pobedio svog protivnika i sebi obezbedio prolaz u finalni krug takmičenja.

odusevljena marina

Marina je za ovog momka imala samo pozitivne komentare, te je rekla da se ovakvi pevači ne zaboravljaju i da je Aca prava lutka, dok su se nakon baraža svi složili da je pesmu “Vežite mi ruke” izneo veoma emotivno.

Poslušajte kako je Živanović otpevao pesmu “Srno moja malena”:

Najstariji takmičar oduvao sve svojim nastupom!

Čitaj još  Pevači koji su opstali zahvaljujući ženama!

U muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde” večeras se predstavio najstariji učesnik, Bajro Planjanin (57) iz Herceg Novog. On je izabrao pesmu “Vrijeme kiša” Kemala Montena i dobio odlične komentare žirija.

haris podrzao bajra

– Ako se sećaš Milane, ja sam jednom Bajra po kazni poslao u baraž, zato što si, em bio pogrešnu pesmu odabrao, em si brljavio nešto. Sada si izabrao pravu pesmu. Odlično si pevao, skoncentrisano, pravo pevači, svaka čast – rekao je Miroslav.
– Pun pogodak – dodala je Marina.
– Pravi perfromans kroz interpretaciju, stajling, vidi se da si se potrudio da zablistaš, čestitke – rekla je Ceca.
– Ja Bajru znam dugo godina i znam kako peva. On je ispekao zanat tamo gde mnogi nisu – u kafani, gde sam i ja pekao zanat. Nije ni bilo čudno što je Bajro ovako otpevao. Otpevao je manirski, tačno i precizno. To je to Bajro – rekao je Haris.

Nažalost, Bajro je u baražu napustio takmičenje.

Pogledajte kako je izgledao njegov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply