bora, ceca i miroslav druga faza

Pinkove Zvezde: Prvi put u baražu petice, najteži zadatak za žiri!

Prvi put se u Pinkovim zvezdama u baražu takmiče samo petice. Dvadeset treća emisija biće presudna za mnoge takmičare, a samo oni sa svih pet boriće se za prolazak u treći krug.

Prvi put su se u ‘Pinkovim zvezdama’ u baražnom delu takmičile samo petice, pa je žiri, čiji je predsednik večeras bila Marina Tucaković, neminovno imao do sada najteži zadatak. Dvadeset treća emisija bila je presudna za takmičare koji su osvojili po tri ili četiri glasa, budući da su zbog velikog broja takmičara sa pet glasova završili sa ovogodišnjim učešćem u ‘Pinkovim zvezdama’.

U baražu su se samo oni sa svih pet borili za prolazak. Njih 13 sa maksimalnim brojem glasova predstavilo se još jednom acapella izvođenjem u borbi za 10 mesta koja direktno vode u treći krug: Milan Petković, Nikola Nikolić, Zoran Busin, Bogdan Martinović, Bogdan Vujić, Teodora Toković, Marko Milić, Spase Petrov, Bojan Andov, Enis Todić, Nadezda Biljić, Aca Milosavljević i Tatjana Cvetković.

milan kalinic druga faza

Obzirom da su se u baražu takmičili najbolji takmičari, žiriju nije bilo nimalo lako da odluči kome će od njih zatvoriti vrata takmičenja, ali samo do kraja aktuelnog kruga. Naime, iz baraža svih pet ispali su Bogdan Vujić, Nikola Nikolić i Bogdan Martinović i njih trojica su se direktno plasirali u baražnu emisiju drugog kruga!

Kandidat plakao i klečao pred žirijem!

Zoran Bušin iz Zrenjanina, doživeo je manji emotivni slom na sceni Pinkovih zvezda.
On je za prvu pesmu izabrao “Koprivu” koju u originalu izvodi Al Dino i veoma se dopao žiriju, mada mu je Haris dao četvrti glas u poslednjem momentu.

zoran busin nastup

– Očigledno ne bih ni podigao stolicu da si sada pravio neke kerefeke na ovu pesmu. Ne bih, jer ti nemaš pravo na to. Nisi formiran pevač, nemaš dugu karijeru. Druga stvar, opet si pogodio mene, jer si ovu pesmu otpevao na svoj način. Otpevao si je tako tanano, tako mekano, i haj’ mrš, molim te, odavde – završio je Haris svoje izlaganje.

Miroslav je dodao da ulaz nije bio obećavajući, ali je posle tri stolice bio prilično sigurniji. Bora se složio da je Zoran bio neprecizan, ali da ima jako finu boju i emociju.

Drugu pesmu je otpevao od Indeksa “Bacila je sve niz rijeku”. Kada je ugledao da je dobio svih pet, Zoran je kleknuo na scenu sa svojim sakoom preko glave. Bio je oduševljen i proslavio je, a potom su mu oči zasuzile.

Čitaj još  Zvezde Granda i Parovi odloženi, Pinkove Zvezde se prikazuju!

– Sada na pola pesme se razmišljam da kažem… Bože, dugo nisam video da je neko ovako emotivno otpevao neku pesmu, a tek je onda krenula emocija da te lomi. Nisi znao šta ćeš od sebe. Mogao si cipele da skineš, i sve – rekao je Milan.

zoran busin suze

Voditelja je zanimalo da li ga ova pesma na nekoga podseća.

– Ja ne mogu više ni slovo da kažem – poručio je Zoran.
– Hvala vam puno za ovaj korak dalje, meni jako puno znači u životu. Hvala i publici, hvala i žiriju.

– Potpuno se vidi da se čovek identifikovao sa pesmom. Prolazim kroz sličnu situaciju, i potpuno ga razumem – poručio mu je Bora.

Pogledajte njegov večerašnji nastup:

Ceca provocira: Današnje generacije drugačije miluju!

Svetlani Ceci Ražnatović veoma se dopao kandidat Milan Petković iz Vranja.
Ona je pohvalila njegovo izvođenje pesme “Lela Vranjanka” i rekla je primetila njegovu ogromnu energiju.

milan petkovic druga faza

Miroslav Ilić komentarisao je izvođenje Stanišine pesme i pritom rekao da mora više da “miluje” pesmu, misleći da peva povezanije.

odusevljena ceca

Međutim, Ceci se izgleda nije dopao Miroslavljev komentar, pa je u šali prokomentarisala da današnje generacije drugačije miluju i time zasmejala sve u studiju.

Pogledajte Milanov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply