pinkove zvezde ziri 31.10.

Pinkove zvezde: Pored jake konkurencije, izabrano 10 takmičara!

Pred takmičarima je bilo uzbudljivo veče, velika borba ali samo njih desetoro je uspelo da prođe u naredni krug takmičenja.

Deveta epizoda druge sezone Pinkovih zvezda otkrila je velike talente i nove pevačke nade. Žiri je po ko zna koji put imao težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara je prošlo dalje, pogotovo nakon baraža gde su se još jednom boriti neki takmičari.

Petočlani žiri ostao je nepromenjen od prethodne sezone, Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatović i Bora Đorđević.

pinkove zvezde baraz

Sinoćnja epizoda donela je većinu talentovanih takmičara pa je čak njih osmoro ostvarilo direktan plasman u drugi krug takmičenja, sa maksimalnim brojem poena su bili: Maja Đurić, Vladan Grujović, Admir Albašić, Stefan Krstić, Janko Ristanović, Radoje Simonović, Aleksandar Mesaroš i Katarina Gardijan.

Acapella izvođenjem na kraju emisije još su jednom stali pred žiri takmičari koji su imali 3 ili 4 glasa, ukupno njih 7. Jednoglasnom odlukom stručnog žirija iz baraža su dalje prošli Igor Čanković i Stanimir Cakić.

Radoje zakucao žiri!

Radoje Simonović u sinoćnjoj emisiji Pinkove zvezde izazvao je aplauz žirija, a Milan mu se na kraju interpretacije čak i poklonio. Radoje je već u prvoj pesmi dobio svih pet glasova:

radoje simonovic prvi krug

– Svi se slažemo, rekao je Bora u Pinkovim zvezdama. Iskusno pevanje, malo starinski, ali iskusno – rekla je Marina.
– Radoje svira bubnjeve, harmoniku, klavijaturu i gitaru. Nemam šta da kažem, ja sam podizanjem fotelje – rekla priznala je Ceca.
– Bilo je lepo slušati te. Svaka čast, jedan prijatan vokal. Moram da priznam, odlično si se obukao, pravi alt – priznao je Bora.

Čitaj još  Farma: Da li je Lepi Mića preterao sa ovim pitanjem? (VIDEO)

Aplauz žirija za Radoja u drugoj pesmi, dok mu se Milan poklonio.

bora, haris i ceca

– Ovaj je zakucao peticu na pravi način – hvalio ga je Bora.
– Radoje nije rekao roditeljima da dolazi u emisiju. Kako stoje stvari, doći će oni do kraja sa nama – rekla je Ceca i dodala:
– Pun emocija, ono što mi tražimo ovde, prelep osmeh, vedrina, toplina, sve!
– Još samo kad bi me obradovao i kad bi mi rekao da si iz Belopavlića, baš bi me obradovao – upitao je Miroslav.
– Majka mi je iz Belopavlića, priznao je Radoje.

Pogledajte njegov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir, Svetplus

Leave a Reply