pinkove zvezde ziri 07.11

Pinkove Zvezde: Pogledajte koji kandidati su prošli dalje!

Već na samom početku Milan i Brunclikova imali su prepirku, jer se Zorici nije dopalo kako je Milan najavio te je odlučila da ne podigne svoju stolicu.

U sinoćnjoj emisiji Pinkove zvezde, izabrano je 12 kandidata koji su se odlukom žirija plasirali u treći krug takmičenja.

izabrani kandidati pinkove zvezde

Nakon što su posle prvog dela emisije Pinkove zvezde stroge sudije izabrale šest takmičara među kojima su Mirijana, Dragana, Vlada, Lazar, Božana i Aleksandra, usledio je drugi finalni deo emisije gde su se u baražu borilo preostalih šest takmičara, od kojih je još njih troje prošlo u naredni krug. Svojim kolegama pridružili su se još: Jovana Blažić, Nikola Milić i Ana Zeković.

Milan Kalinić šokirao gledaoce!

Drugi krug takmičenja Pinkove zvezde počeo je prozivkama Zorice Brunclik na račun Milana Kalinića, ali i neverovatnim stajlingom poznatog voditelja koji je obukao suknju.

Kako je damama u večerašnjoj emisiji jako zamerio što su sve tri bile u suknji, Milan je odlučio da napravi presedan u večerašnjoj emisiji i obuče suknju. Šokirani žiri PInkovih zvezda, nije mogao da se skoncentriše na komentarisanje kandidata, a Zorica Brunclik, molila je kandidata da se odvoji od voditelja, jer već zamišlja kakva će slika izaći u novinama.

Čitaj još  Dokumentarac “Marš na Drinu” u oktobru u Domu sindikata! (VIDEO)

milan kalinic u suknji

Već na samom početku Milan i Brunclikova imali su prepirku, jer se Zorici nije dopalo kako je Milan najavio te je odlučila da ne podigne svoju stolicu, dokle god ne smisli nešto originalnije. Naravno, šarmantni Milan kao i uvek pronašao je prave reči i pznatu pevačicu najavio kao, najbolju i najlepšu na našoj estradi. Već na samom početku emisije, najavili su da nas očekuje veoma uzbudljivo veče na kanalu televizije Pink.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

Leave a Reply