pinkove zvezde ziri 11.04.

Pinkove Zvezde: Petoro takmičara iz baraža prošlo dalje!

Veoma napeta situacija bila je sinoć u emisiji ‘Pinkove zvezde’. Nova pravila stavila su žiri na veoma velike muke. Petoro takmičara direktno u finale, dok se petoro borilo u baražu. Nijanse su odlučile.

Milan Nedeljković i Filip Mitrović nadmetali su se u pesmi “Devojka sa čardaš nogama” i Filip je bio bolji. Drugi par Marko Novković i Nemanja Todorović sa pesmom “Mnogo sam te zavoleo”. Jednoglasno Marko zauzima mesto u finalu. Između Kostadina Petruševa i Milana Petkovića u pesmi “I Dunav laže”, Milan je pobedio.

seksi ceca 11.04.

Kod nadmetanja Aleksandre Dimitrijević i Nevene Stojanović “Šuška se šuška”, dalje ide Aleksandra. Za kraj, Teodora Toković i Jelena Ćirković. Pevale su pesmu “Mišo moj”. Poslednja takmičarka koja je prošla dalje je Jelena.

Dalje su prošli iz baraža: Filip, Marko, Milan, Aleksandra i Jelena, dok su se direktno plasirali: Dušan Štaka, Zlata Đurković, Slobodan Radanović, Jelena Grbović i Ivan Kurtić.

Hari Mata Hari dobio naslednika?

Žiri je večeras na teškim mukama. Takmičari su mnogo talentovani i spremni, nijanse odlučuju! Razlika je u samo jednom bodu, a u četvorci između Marka Novovića, Nemanje Todorovića, Ace Milosavljevića i Dušana Štake, Dušan je direktno prošao.

dusan staka 11.04.

Dušan Štaka nastupao je treći sa pesmom “Otkad tebe nema” Hari Mata Harija.

– Pevanje, posebno Mata Harija, tanko… Kada kažem tanko, tanano, mislim lepo suptilno. Pevaš isto kao i on, drugačija boja, ali je meni to potpuno okej – rekao je Haris.
– Bilo je jako lepo slušati te – poručila mu je Ceca.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Novih 10 talenata prošlo dalje!

miroslav ilic 11.04.

– Uživao sam, jedno prefinjeno, gospodsko pevanje, svaka čast – dodao je Bora.
– Mogla bih da ga slušam dva sata – oduševljena je Marina.

Takmičenje je napustio Aca Milosavljević, u baražni deo emisije idu Marko Novović i Nemanja Todorović koji će se boriti za svoje mesto u sledećem krugu takmičenja.

Pogledajte Dušanov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply