pinkove zvezde ziri 29.04.

Pinkove Zvezde: Ovih 12 takmičara je prošlo u četvrti krug!

Sjajni takmičari doveli su produkciju do toga da organizuje baražnu emisiju i za treći krug. Žiri je zatražio i predložio, a produkcija se složila. Sinoć je dvanaest takmičara prošlo u četvrti krug.

Peto veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji Pinkove zvezde održao se uz pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji se međusobno nadmetali.

haris dzinovic 29.04.

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski. Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su bili na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Sinoć je emitovano još jedno sjajno veče muzičkog takmičenja ‘Pinkove zvezde’. Šest takmičara prošlo je direktno u sledeći krug, a to su: Nemanja Maksimović, Zenaida Đukić, Aleksa Savić, Predrag Uskoković, Pavle Dejanić i Spase Petrović.

ceca raznatovic 29.04.

Duelno, odnosno baražno takmičenje izgledalo je ovako: Između Sebastijana Bajre i Marka Stolića i pesme “Plakala je” Tome Zdravkovića, dalje je prošao Marko Stolić. Aleksandra Veljović i Jelena Aćimović pevale su pesmu “Sve je prošlo među nama” Snežane Đurišić, a mesto u četvrtom krugu zauzela je Aleksandra Veljović. Takmičari Bojan Andov i Marko Žakula nastupili su sa pesmom “Nije za nju” Olivera Mandića, a Marko Žakula prošao je dalje. “Neću, neću dijamante” Halida Bešlića pevali su Miloš Škrkić i Milan Stojanović, a dalje ide Milan Stojanović. Fenomenalni Miroslav Stančić i Aldin Avdijaj pevali su “Da mi srce krvari” Zvonka Demirovića, posrećilo se Aldinu Avdijaju. Fantastični Hristijan Petrović i Branislav Lazić nastupili su sa pesmom “Snovi od stakla” Nedeljka Bajića, svoje mesto u četvrtom krugu izborio je Branislav Lazić.

Čitaj još  ZVEZDE GRANDA - Miloš Brkić i Milena Novaković u finalu u subotu!

Pavlu aplaudirali i publika i žiri!

Pravi rok pevač sinoć je nastupao na bini ‘Pinkovih zvezda’! Sa poslednjom četvorkom čak se ni Bora Đorđević ne bi takmičio. Pravi rokerski nastup priredio je Pavle Dejanić, fenomenalni pevač iz Šapca.

pavle dejanic 29.04.

Pavle je nastupio pesmom “Glasno, glasnije” grupe Osmi putnik i zadobio aplauz čitavog studija.

– Pravi rokerski nastup. Pavle, ono što je najbitnije u tvojim nastupima, ovo uvek uradiš publici i ja ti skidam kapu za to – rekao je Milan.
– Ovo je pravi rok pevač, ovakvog nisam čuo, ne pamtim – rekao je Haris.

bora odusevljen pavlom

– Tolika energija, tolika snaga, tako sigurno, ubedljivo, baš pravo rok pevanje sa krkljandom, to je strašno, svaka čast – hvalio ga je Haris.
– Znajući kako Branislav peva, posle njega, ja imam samo jedno da kažem – Ja ne bih smeo sa njima da se takmičim – poručio je Bora čitavoj grupi.

Pogledajte Pavlov sinoćni nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply