pinkove zvezde 2 ziri

Pinkove zvezde: Ovih 10 takmičara se plasiralo u sledeći krug!

Završena je još jedna epizoda popularnog muzičkog takmičenja Pinkove zvezde. U sledeći krug takmičenja prošlo je 10 novih kandidata.

Šesta epizoda druge sezone Pinkovih zvezda otkriva velike talente i nove pevačke nade.

Žiri će po ko zna koji put imati težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje, ali njihovo vešto uvo će morati da proceni.

Petočlani žiri ostao je nepromenjen od prethodne sezone – Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatović i Bora Đorđević.

pinkove zvezde baraz

Ovih deset kandidata je prošlo dalje: Adam Labunski, Nemanja Kostić, Magdalena Vračić, Nađa Golubović, Srđan Kerkez, Stefan Veličkovski, Enis Todić, Dragana Rakčević, Milica Ristić i Slađana Dikosavić.

Posle baraža dalje su prošle Aleksandra Rikanović i Danijela Nikosavić, dok su Katarina Živojinović, Jasko Čavrk, Smiljan Šamija i Danijela Nitković napustili takmičenje.

Takmičarka plesala polugola!

Nađa Golubović zaludela je publiku u studiju svojim provokativnim stajlingom i plesom. Za prvu pesmu je odabrala Cecin hit “39,2”, a prva se digla Ceca.

nadja golubovic prvi krug

– Meni je Marina rekla “Miki, Miki, podigni se da vidiš”! Podigao sam se, pa mogu sada da se spustim – rekao je on.

– Dobro si to uradila. Lepo izgledaš, lepo igraš, pevanje uopšte nije bilo loše, koliko godina imaš? Upitala je Marina. 32 godine, i dodala je:

– Moram da naglasim da sam zbog Cece počela da pevam narodnjake – priznala je Nađa.

Druga pesma je kojom je nastupila bila je “Oženićeš se ti”, kojom je posebno zaslužila pohvale žirija.

Čitaj još  Farma: Gazdarica napravila haos na pijaci (VIDEO)

marina, haris i miroslav

– Ova druga pesma je baš zanatski otpevana. Odlično, bez ijednog falša. Baš se vidi da imaš iskustvo i da se baviš pevanjem. Ja mogu samo da ti čestitam – rekao je Haris.

– Ostala sam gore, super, odlična boja, odličan način pevanja, ide uz nju… super – dodala je Marina.

– Ova druga pesma je presudila, iako sam rekao da sam na nagovor moje Cvete ostao gore – priznao je Miroslav i dodao da je gledao spotove Gage i Britni Spirs koje su bile i izazovnije obučene od Nađe.

Pogledajte Nađin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Facebook komentari

Leave a Reply