pinkove zvezde 6.6

Pinkove Zvezde: Osam takmičara prošlo u četvrtfinale!

Šesti krug najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji “Pinkove zvezde” i u poslednjem izdanju je predstavio najbolje i najtalentovanije takmičare.

Novi krug doneo je nova pravila pa su se smenjivala po dva kandidata u 10 grupa koji pevaju jednu pesmu po pola, a oni koji nastave takmičenje idu u četvrtinu finala dok ostali odu u baraž da se bore u grupama.

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski. Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Direktno u dalje takmičenje prošli su: Slobodan Radanović, Bojana Golubović, Pavle Dejanić i Denis Dimoski.

pinkove zvezde finalni deo

Takmičenje je napustilo 8 takmičara. Bora je izneo da su svi takmičari veoma kolegijalni i kulturni, jer nakon što što su proglašeni da ispadaju, oni se zahvale produkciji i čestitaju kolegama.

Finalni obračun je ovako izgledao:

Nemanja Maksimović i Enis Todić – “Nije život jedna žena” (Miroslav Ilić), dalje ide Nemanja Maksimović
Lejla Zahirović i Gabrijela Pejčev – “Romale, romali” (Ana Nikolić), dalje ide Gabrijela Pejčev
Gojko Vujić i Milan Petković – “Zapišite mi broj” (Aca Lukas), dalje ide Milan Petković
Vladimir Cvetković i Mlađen Tošović – “Lapsus” (Saša Kovačević), dalje ide Mlađen Tošović

Seksi Bugarka zapalila studio svojim nastupom!

Prezgodna Bugarka za koja je zavela ceo Balkan, zapalila je studio ‘Pinkovih zvezda’. Nakon što je zbog velike treme otišla u finalni obračun, atraktivna Gabrijela Pejčev izborila se za svoje mesto u polufinalnim emisijama.

Gabrijela je pevala u jedinoj ženskoj grupi pesmu “Sama” Dragane Mirković.

gabrijela pejcev

– Pa ne znam… Moj utisak je da je moglo to malo jače da bude. Da li je taj mikrofon učinio nešto loše, ne znam. Sve je to tačno, sve je to dobro, u svakom slučaju. Mi tebe znamo od ranije, pevanje tu nije sporno, možda fali još više duše, malo energije, i verujem da bi to bilo za neki procenat bolje – smatra Haris.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Kako je izgledala prva emisija (VIDEO)

– Ni meni nisi bila ubedljiva kao u prethodnim nastupima, ali je sveukupno to dobro – dodala je Marina.

– Eh da sam malo mladji – rekao je Miroslav.

– Gabrijela, ja iz sve snage navijam za tebe, ali ipak, sa žaljenjem, moram da konstatujem da si večeras bila dosta slabija u odnosu na prethodne nastupe – iskren je bio Miroslav.

– Pesma joj ne leži – smatra Ceca.

miroslav o gabrijeli

Pošto je Milan konstatovao da Ceca ima simpatije prema Gabrijeli, ona mu je odogovorila.

– Nisam ja slaba ni na koga, ja nemam prava da budem ni na koga slaba. Ja mogu nekog da podržim ako mu je teško. Pod broj dva, ja mislim da ti pesma ne leži. Pod broj tri, mi ovde dušo moja biramo kompletnu ličnost – oštra je bila Ceca.

U finalnom obračunu Gabrijela se takmičila sa Lejlom Zahirović. Njih dve pevale su pesmu Ane Nikolić “Romale, romali” i atraktivna Gabrijela izborila je svoje mesto u polufinalnim emisijama Pinkovih zvezda.

Pogledajte njen nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply