pinkove zvezde 24.10

Pinkove zvezde: Novih deset takmičara prošlo dalje

Žiri je tokom cele emisije bio vrlo raspoložen, a nekoliko puta šalili su se na račun Miroslava Ilića, koji je nastavio tradiciju i i dalje ima ulogu najstrožijeg sudije.

Osma epizoda druge sezone “Pinkovih zvezda” otkrila je nove muzičke talente koje poseduje Srbija. Petočlani žiri je po ko zna koji put imao težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje. U prošloj epizodi peošli su kandidati koji su imali najviše sreće.

Poseban utisak na žiri ostavili su: Zoran Stanić, Aldin Avdijaj, Tijana Avramov i Ivana Rašić, koji su prošli sa svih pet glasova žirija. Međutim, bilo je i dosta takmičara koji su morali da se bore za svoj prolazak u baražu Pinkovih zvezda.

pinkove zvezde baraz

Žiri je tokom cele emisije bio vrlo raspoložen, a nekoliko puta šalili su se na račun Miroslava Ilića, koji je nastavio tradiciju i i dalje ima ulogu najstrožijeg sudije. Ipak, to ih nije omelo u tome da ocene kandidate i odluče ko prolazi u sledeći krug takmičenja.

U baražu se našlo 11 takmičara, a od njih su u sledeći krug prošli: Nikola Kitić, Miomir Petrović, Predrag Kostić, Darko Angelovski, Marko Manojlović i Suzana Knežević.

Učesnik “Prvog glasa Srbije” raspametio žiri!

Zoran Stanić iz Inđije uspeo je da svojim sjajnim vokalom oduševi petočlani žiri, koji je mladom kandidatu zamerio samo na završnici pesme.

zoran stanic prvi krug

Izvodeći pesmu Dejana Matića “Niko i neko”, Zoran je odmah dobio svih pet stolica i oduševio žiri, koji je imao i jednu malu zamerku što se tiče same završnice.

– Završi pesmu, kraj pesme, završi je – rekao je Haris i dodao:
– Sjajno pevaš, sve je odlično, sve je top, ali nemoj da bežiš kao da jedva čekaš da se pesma završi. Finale su najveća atrakcija, to treba da znaš. Kada tako dobro pevaš, moraš imati finale.
– Smeši ti se finale, čuje se da si pop pevač, da nisi narodnjak i ovo je otpevano u jednom pop maniru, jako, izuzetno dobro – dodao je Bora.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Toma: Maca je govno, žao mi je što sam je branio! (VIDEO)

Drugom pesmom, samo je učvrstio svoj prolaz u naredni krug, iako su komentari ostali isti:

haris objasnjava zoranu

– Opet si kraj malo maznuo. Još ti ja govorim, idi do kraja – savetovao ga je Haris.
– Dobar si, odličan pevač, što kaže Marina, profi, dodao je on.
– Ozbiljno pevanje, zdravo, profi, svaka čast – rekla je Ceca.

Pogledajte Zoranov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus, Kurir

Leave a Reply